Sıemens Son Haftada Hata Yapmadı

Sıemens Son Haftada Hata Yapmadı
07.01.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 5. Haftasında Sıemens karşılaştığı rakibi Happy Center'ı 8-0 geçmeyi başardı.

Karşılaşmanın ilk devresine iki takımda karşılıklı ataklar ile başladı. Müsabakanın 2.dakikasında Ekrem Aydoğmuş attığı gol ile Sıemens'i öne geçirmeyi başardı. Müsabakanın 11 ve 20.dakikasında Ekrem Aydoğmuş attığı iki şık gol ile takımını Happy Center karşısında 3 farklı öne geçirmeyi başardı ve devre bu skor ile tamamlandı(0-3).

Müsabakanın ikinci yarısına Happy Center oyuncu değişiklikleri ile başladı. Müsabakanın 29.dakikasında Selim Muharrem Kerse attığı gol ile Sımens'ı Happy Center karşısında 4 farklı öne geçirmeyi başardı.Müsabakanın 31 dakikasında Ekrem Aydoğmuş bir kez daha sahneye çıktı ve takımının 5.golünü attı. Müsabakanın son dakikalarında ataklarını artıran Sıemens 42.dakikada Ekrem Aydoğmuş 43.dakikada Berkay Avcı ve 44.dakikada yine Ekrem Aydoğmuş'un golü ile farkı 8'e çıkarmayı başardı ve müsabaka bu skor ile tamamlandı(0-8).

Şirketler Halı Saha Liginin 5. Haftasının kritik maçında Global Menkul Değerler son dakika golü ile istediğni aldı ve bir üst tura yükseldi.

Karşılaşmanın ilk devresi iki takımında karşılıklı atakları ve gol pozisyonları ile geçildi. Müsabakanın 10.dakiasında Mustafa Harkın attığı gol ile Tosçelik'i öne geçirmeyi başardı. Karşılaşmanın 18.dakikasında Furkan Ay attığı gol ile takımını 2 farklı öne geçirmeyi başardı. Devrenin son dakikalarında ataklarını sıklaştıran Global Menkul Değerler Ercan Bul'un attığı gol ile farkı 1'e indirdi ve devre bu skor ile tamamlandı(1-2).

Karşılaşmanın ikinci yarısı iki takımında gol bulmak için yaptığı karşılıklı ataklar ile geçildi. Zaman Zaman gerilen oyunda müsabakanın 43.dakikasında yapılan faul sonrası Global Menkul Değerler'den Ercan Bul direkt kırmızı ile Tosçelik'ten Furkan Ay ise ikinci sarı karttan oyun dışında kaldılar.Karşılaşmanın son dakikalarına kadar yapılan karşılıklı ataklar sonuç vermese de uzatma dakikalarında İnan Demirkol attığı gol ile takımı adına beraberliği kazandırmayı başardı ve maç bu skor ile tamamlandı(2-2).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

0 - 8
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    44' Gol Ekrem Aydoğmuş
    42' Gol Berkay Avcı
    42' Gol Ekrem Aydoğmuş
Muhammet Yasin Tut Giren Oyuncu 34'    
Mustafa Kumru Çıkan Oyuncu 34'    
    32' Giren Oyuncu Tufan Aydın
    32' Giren Oyuncu Recep Nefes
    32' Giren Oyuncu Onur Alçınkaya
    32' Çıkan Oyuncu Selim Muharrem Kerse
    32' Çıkan Oyuncu Murat Tokuşlu
    32' Çıkan Oyuncu Fatih Atlas
    31' Gol Ekrem Aydoğmuş
Kemal Emre Özdemir Giren Oyuncu 30'    
Taner Ergin Çıkan Oyuncu 30'    
    29' Gol Selim Muharrem Kerse
Yakup Yılmaz Giren Oyuncu 26'    
Muhammet Taha Orak Çıkan Oyuncu 26'    
İlk Yarı Sonucu: 0 - 3
Mustafa Sansar Giren Oyuncu 20'    
Okan Namlı Çıkan Oyuncu 20'    
    20' Gol Ekrem Aydoğmuş
    11' Gol Ekrem Aydoğmuş
    2' Gol Ekrem Aydoğmuş

Diğer Fotoğraflar