Sıralamayı Son Maçlar Belirledi

Sıralamayı Son Maçlar Belirledi
07.01.2013

C Grubu nda liderlik için sahaya çıkan iki takımdan gülen taraf Garanti Emeklilik oldu. Unilever ikinci sıraya geriledi. Mutlak galibiyete ihtiyacı olan Anadolu Sigorta ise ilk setten sonra canlandı ve maçı alarak üçüncü sıraya yerleşti. Vodafone grubu dördüncü tamamladı.


İlk haftadan bu yana sıralamanın yer değiştirdiği C Grubu'nda heyecan son maça kadar devam etti. Üst sıralar için şansı devam eden Vodafone ilk sete iyi başladı ve 1-0 öne geçti (25-19). Baha'nında takıma dönmesiyle blok gücünü arttıran Anadolu Sigorta ikinci seti 25-16 kazanarak durumu 1-1 yaptı. Vodafone'nun durgunluğu Anadolu Sigorta'yı iyice ateşledi ve üçüncü seti 25-19, dördüncü seti ise 25-22 kazanan Anadolu Sigorta maçtan 3-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Vodafone dördüncü sırada kaldı.

Grupların kapanış maçında Unilever ve Garanti Emeklilik liderlik için sahaya çıktı. İki takımda ilk sette savunmadan çok iyi toplar çıkardı. Uzayan seti Garanti Emeklilik 26-24 kazandı. İkinci sette Unilever zorlandı. Yeşil beyazlı ekip bu seti de 25-12 kazanarak 2-0 öne geçti. Üçüncü sette toparlanan Unilever ikinci teknik mola sonrası öne geçti ve seti bırakmayarak (25-21) durumu 2-1'e getirdi. Dördüncü sette iki takım için de mücadele ve kazanma arzusu devam ediyordu. Bu sefer geriden gelerek teknik mola sonrası öne geçen taraf Garanti Emeklilik'ti (25-18). Sahadan 3-1 mağlup ayrılan Unilever grubu ikinci sırada tamamlarken Garanti Emeklilik ilk sezonunda ikinci tura grup lideri olarak yükseldi. 


Anadolu Sigorta - Vodafone






Unilever - Garanti Emeklilik