Şişecam 0-3 Arçelik

Şişecam 0-3 Arçelik
08.01.2023

Birinci setin başlangıcında her iki takım da koordineli bir oyun sergiledi. Arçelik, Tuğba Çetin'in etkili servisleri ile ilk farkı açtı (5-9), Şişecam ilk molasını aldı. Mola sonrasında skor 7-14'e gelirken Arçelik oyuna ağırlığını koymaya başladı. Şişecam antrenörü Özgür Yavuz ise oyuncu değişikliği yaparak oyunda dengeleri değiştirmek için hamlede bulundu. İlk set 13-25 skor ile tamamlanırken Arçelik'te Sena hem pasları hem de hücumlarıyla setin kahramanlarından oldu. 

İkinci sete fırtına gibi başlayan Arçelik üç sayılık bir seri yakaladı. Devamında skor 3-8 olurken Bahar'ın etkili servisleri Şişecam'ı manşet almakta zorladı. İlk molasını alan Şişecam mola dönüşünde sete ortak olmak için sahada yerini aldı. Şişecam'ın kaptanı Ebru servisleri ile skoru 6-9'a kadar getirdi. Skor 12-14 olurken  bu defa Esin servisleri ile Arçelik'e zor dakikalar yaşattı ve Arçelik mola aldı. Mola dönüşü oyun 19-18 olurken Şişecam ilk kez öne geçmeyi başardı. Arçelik seriyi sonlandırıp skoru 19-22 yapınca Şişecam ikinci molasını istedi. Arçelik çekişmeli seti 19-25 kazanmayı başardı. 

Üçüncü setin başında oyuna ağırlığını koyan taraf Arçelik oldu (2-6). Özellikle Esin'in savunma performansıyla Şişecam fark iki sayıya düşürdü (14-16). Fark iki sayıya düşünce kurt hoca Tayfun Pişiren mola istedi. 16-20'de servise gelen Ebru Şişecam'ı ateşledi (19-20). Toparlanan Arçelik maçın uzamasına izin vermedi (21-25).  

Fatma'nın müthiş defans performansı Sena'nın oyun görüşü ve file üzerindeki etkili oyunu ile Tuğba'nın servis performansı Arçelik adına fark yarattı.

Maçın ilk setinde sakatlanan Duygu Zulal Devrim'e geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyor ve en kısa sürede sahala dönmesini umut ediyoruz. 

Maçın İstatistikleri

Diğer Fotoğraflar