Trendyol 2-3 Decathlon

Trendyol 2-3 Decathlon
28.04.2024

Karşılaşmaya iki tarafta da heyecan ve coşkuyla başladı. Karşılıklı sayılardan sonra Trendyol üstünlüğü ele geçirdi ve Decathlon ilk molasını aldı (9-4). Decathlon üst üste sayılarak alarak farkı azalttı ve Trendyol da molaya gitti  (13-10). Decathlon farkı erittikten sonra basit hatalar yaptı. Trendyol çizgisini bozmayınca farkı korudu (16-12). Skor (18-12) olunca Decathlon ikinci molasını kullandı.Enes'in serviste olduğu bölümde Decahthlon tekrar farkı eritmeyi başardı ancak Trendyol aynı şekilde üst üste sayılarla cevap verince çekişmeli gececeği belli olan maçın ilk setini Trendyol kazandı (25-19).

İkinci sette iki takımın nefes kesen mücadelesi karşılıklı sayılarla devam etti. Decathlon üç sayılık seri yakalayınca Trendyol ilk molasını talep etti (13-16). Trendyol moladan istediğini alamadı ve Decathlon'un etkili üçlü hücumu sette durumu 1-1 e getirdi (16-25).

Üçüncü sete iki takım da çok hızlı başladı. Uzun ralliler olan karşılaşmada takımlar birbirini takip etti (10-10). Üst üste iki sayı alan Decathlon, Trendyol'a ilk molasını aldırdı (10-12). Trendyol takibi sürdürdü ve durumu eşitleyince Decathlon mola hakkını kullandı (14-14).Trendyol üst üste aldığı enfes smaç sayılarıyla farkı açtı ve Decathlon ikinci ve son mola hakkını da kullanmak zorunda kaldı (20-16). Trendyol üçüncü seti kazanarak maçta durumu 2-1'e getirdi (25-19).

Karşılaşmanın dördüncü seti yine karşılıklı sayılarla başladı. Trendyol maçı bitirmek, Decathlon ise daha bitmedi demek için tüm gücünü ortaya koyunca yine voleybolseverler heyecana doydu. Ege'nin serviste olduğu bölümde Trendyol üst üste sayılarak alarak durumu 12-7'ye getirdi. Berkan'nın servisi çıkmadı ve sete denge geldi (13-13). Takımın önemli isimlerinden Atahan dışarı vurdu Decathlon öne geçti. Bir pozisyon sonra Atahan hatasını telafi etti (15-15). Skor avantajını Decathlon tekrar lehine çevirdikten sonra karşılıklı servis hataları dikkat çekti. Eren ve Berkan öne gelince skor 17-19 oldu Trenyol ikinci molasını istedi. Son viraja Decathlon önde girdi (21-23). Eren maçı final setine götürdü (22-25).

Final seti Berkan'ın blok sayısıyla başladı (0-1). Emre karşılık verdi (1-1). Eren'in üst üste aldığı smaçlarla Decathlon öne geçti ve karar setinde Trendyol ilk molasını kullandı (6-9). Öne geçmenin moraliyle vites yükselten Decathlon iki puanın sahibi oldu (10-15).

Bu maçta da iki takımın kritik anlarda iyi kullanamadığı servisler dikkat çekti, toplamda 30 servis hatası yapıldı. Berkan-Enes ikilisi 49 sayıya imza atarken Trendyol'da Atahan, Coşkun ve Emre dikkat çekti.

İstatistik

Diğer Fotoğraflar