Türk Hava Yolları 3-0 NTT Data

Türk Hava Yolları 3-0 NTT Data
07.01.2023

Son şampiyon THY maça fırtına gibi bir giriş yaptı. Arka arkaya aldığı sayılarla NTT Data'yı mola almaya zorladı (6-0). Mola dönüşü NTT kaptanı Kürşad'ın smaçları etkili olsa da THY manşette ve blokta hata yapmadı. Kerem'in etkili servisleri ve pasör Soner'in olağanüstü saha görüşüyle ilk setin kazananı THY (11-25) oldu. 

İkinci sette ilk sayıyı alan NTT Data bu sette rakibine karşı daha iyi mukavemet gösterdi. Kontrolü elden bırakmaya niyeti olmayan THY Burak'ın sayısıyla skoru 9-4 yaptı. yapınca NTT Data ilk molasını aldı. Setin başındaki direnci kırılan NTT Data file üzerinde üstünlük kuran THY'ye cevap veremedi ve set 25-9 sona erdi.

Üçüncü setin başında THY tutuk bir görüntü sergilerken Kürşat takımını ateşleyerek maçtan kopmaması için çaba gösterdi. Soner'in Burak uyumu devreye girerken NTT Data da seti bırakmak istemeyince skor 9-7 oldu.  Fark beşe çıkınca NTT Data molayı aldı. Mola dönüşü bir türlü ritmini yakalayamayan NTT Data farkın açılmasını engelleyemedi. THY seti ve maçı kazanan taraf oldu (14-25). 

Ligin yeni isimlerinden Burak Birkan öne çıkan isim olurken, Soner bildiğimiz gibiydi. Kerem'de 4 blokla dikkatleri üzerine çekti.

 

Maçın İstatistikleri

 

Diğer Fotoğraflar