Turkcell 3-0 P&G

Turkcell 3-0 P&G
08.01.2023

Karşılıklı sayılarla başlayan maçta Zehra'nın öne çıkmasıyla Turkcell skoru 7-2 yaptı. P&G antrenörü Kübra Aytekin oyunun henüz başındayken oyuncu değişikliği yaparak setin kopmasına engel olmaya çalıştı. Skor 15-7 olunca P&G'den ilk mola talebi geldi. Deniz'in etkili servisleriyle hız kesmeyen Turkcell ilk setin kazananı oldu (25-15).  

İkinci setin başlamasıyla İlke'nin servisteki etkisi ve Gözde'nin smaçlarıyla Turkcell fark yakaladı (11-3).  17-11'den sonra P&G özellikle Selin'le savunma direncini artırıp seriler yakalayınca Turkcell bocaladı ve skor 21-18'e geldi. Turkcell hemen molaya gitti. Mola dönüşü zevkli ve heyecanlı rallyler devam etti. Turkcell zorlu geçen seti 25-23 almayı başardı. 

Üçüncü setin başlangıcında bu sefer oyunu P&G forse etti ve skoru 0-4 yaptı. Çabuk silkelenen Turkcell skoru lehine çevirmeyi başardı (7-6). Bu sayıdan sonra P&G oyundan düştü ve seti 25-14 kazanan Turkcell maçı bitirdi. 

Maçı kaybetse de P&G geçen sezondan farklı bir görüntü çizerek üzerine koyarak lige döndüğünü gösterdi. Turkcell'de Gözde ve Zahra kaldığı yerden devam etti.

Maçın İstatistikleri

Diğer Fotoğraflar