DHL Express Sezonu Duble İle Kapattı

DHL Express Sezonu Duble İle Kapattı
20.12.2010

2010, DHL Express için altınla başladı, altınla sona erdi.

Futbol, basketbol, voleybol, PlayStation ve futsal branşlarında şimdiye kadar 34 şirket madalya kazanma başarısını gösterdi. Bundan bir ay öncesine kadar kazandığı madalyalarla, bu otuz dört şirket arasında 24. sırada yer alan DHL Express önce erkeklerde altın madalyaya ulaştı. Ardından aynı sezonda gelen bayanlar şampiyonluğu ile DHL tamamı basketboldan kazanılmış 6 madalya ile madalya sıralamasında 4. sıraya yükseldi. Aynı zamanda Şirketler Ligi tarihinin en çok madalya kazanan şirketi olmayı da başaran DHL Express sezonu çifte zaferle kapatmayı başardı.

Her iki kupayı da kaldırma başarısı gösteren bir isim de bu zaferlerde büyük pay sahibi oldu. Erkek takımının skorer oyuncusu DHL'in bayan takımına da antrenör olarak büyük katkı sağladı. Ödül töreninde şampiyonluk kupası oyuncuların ellerinde dolaştıktan sonra takım tarafından alkışlarla Serdar Dilmen'e uzatıldı.

Hem erkelerde hem de bayanlarda ligin En Değerli Oyuncusu ödülleri de DHL'de kaldı. Erkeklerde Cem Gönden, bayanlarda da Belin Usta başarılı performansları ile sezona damgalarını vurdular.