Doğuş Otomotiv 3 - 0 Vodafone

Doğuş Otomotiv 3 - 0 Vodafone
04.11.2013

A Grubu nun ikinci maçında karşı karşıya gelen iki takım seyircilere keyifli ve mücadeleci bir maç izletti. Kritik anlarda az hata yapan Doğuş Otomotiv set vermeden maçı kazandı.


İlk sette ilk teknik molaya kadar Vodafone öndeydi. Doğuş Otomotiv teknik molanın ardından rakibini yakaladı. Emrah'ın önce defansı, ardından smacı ve dönen topu tamamlamasıyla Doğuş Otomotiv 9-8 öne geçti. Setin sonuna kadar Doğuş Otomotiv'in iki farklı üstünlüğü devam etti. İlker'in hücumu filede kalınca ilk set 25-22 bitti.

İkinci sette de müthiş mücadele vardı. Zevkli ve uzun süren rally Tanıl'ın smaç sayısıyla noktalandı ve ikinci teknik mola 16-11 Doğuş Otomotiv üstünlüğü ile geçildi. Karşılıklı sayılar sonunda durum 2-0 oldu (25-21).

Üçüncü setin başında Doğuş Otomotiv öndeydi. Kübra'nın ortadan hücumlarıyla farkı kapatan Vodafone, Gökhan ve Levent'le etkili bloklar yapınca öne geçmeyi başardı (13-12). Ancak teknik mola öncesi skor üstünlüğünü tekrar lehine çeviren (16-15) Doğuş Otomotiv Emrah'ın smaç sayısıyla seti 25-21 maçı da 3-0 kazandı.