Ekol Lojistik 1-3 Borusan

Ekol Lojistik 1-3 Borusan
05.12.2016

Ligin yeni ekibi Ekol Lojistik geriden gelerek ilk seti aldı. İkinci sette Hakan’ın sakatlanarak oyundan çıkması Ekol Lojistik’in ritmini bozdu. Bunu iyi değerlendiren ve file üzerinde üstünlüğü ele alan Borusan gruptaki yerini sağlamlaştırdı.

Maça Borusan iyi başladı. Molaya 8-5 Borusan önde girdi. Heyecanını üzerinden atmaya başlayan Ekol Lojistik toparlandı. Serkan'ın blokta ve hücumdaki etkinliği, Seçkin'in iyi servisleri ve Hakan'ın takımını muhteşem yönlendirmesiyle Ekol Lojistik 16-14 öne geçti. Hamdi'nin smaç sayısı sonrası Ekol Lojistik set sayısı için servis kullandı. Müge'nin servisi sonrasında Şükrü'nün hücumu auta gidince Ekol Lojistik ilk seti 25-21 kazandı.

Ekol Lojistik ikinci setin başında durumu 4-1 yaptı. Hakan yaşadığı sakatlık nedeniyle kenara gelince Ekol Lojistik, smaçörlerinden Seçkin'i pasör olarak kullanmak zorunda kaldı. Ekol Lojistik'in hücum gücü düştü. Borusan'da ise geçen haftanın da yıldız ismi olan Gökhan üst üste sayılar bulmaya başladı. Şükrü de etkinliğini artırınca öne geçen Borusan farkı açmaya başladı ve seti 25-13 kazandı.

Ekol Lojistik özellikle Serkan'la ortadan iyi hücumlar yaptı ancak Borusan smaçörleri durdurulamayınca farkın açılması kaçınılmaz oldu. Borusan Seçkin'in yokluğunda iyi mücadele etti. Olcay yerinde pasları ve hücumlarıyla günün iyi isimlerinden biriydi. Borusan üçüncü seti 25-11, dördüncü seti de 25-16 alarak liderliğini sürdürdü...

Diğer Fotoğraflar