Garanti Teknoloji 0-3 TEB

Garanti Teknoloji 0-3 TEB
05.12.2016

Geçtiğimiz sezonlarda çok farklı bir görüntü çizen ve mücadele gücünü arttıran Garanti Teknoloji rakibini zorladı. TEB set vermeden kazanmasını bildi.

Garanti Teknoloji oyuna tutuk başlayıp skor 6-3'e gelince erken mola kullandı. TEB teknik molaya 8-5 önde girdi. Şinasi bu bölümlerde etkili olan isimdi. Fark yedi sayıya kadar çıktı (16-9). Mehmet'in blok auttan kazandırdığı sayı ile TEB ilk seti 25-19 aldı.

İkinci sette Garanti Teknoloji toparlanmış görünüyordu. Geriden gelerek skoru lehine çevirdi ve teknik molaya da iki farkla önde girdi. Ortada Hakkı köşede Ozan ile sayıları bulan Garanti Teknoloji İkinci teknik molada farkı 7 sayıya çıkardı. TEB toparlanıp oyuna dönerken Garanti Teknoloji'den basit hatalar gelmeye başladı. Hayri'nin üst üste sayıları sonrası durum 17-17 oldu. Beraberlik serisi 21-21'e kadar gitti. Hata yapmayan TEB seti 25-22 kazandı.

Garanti Teknoloji maçı bırakmadı. Üçüncü sette iki teknik molayada bir farkla önde girdi. Ancak mola sonrası yine düşüşe geçti. TEB son seti 25-18 alarak üç puanı hanisine yazdırdı.

Garanti Teknoloji Ozan İğde doğru pasları aldığında önemli işler yaptı. TEB'de Yıldıray ve Şinasi günündeydi. Gülşah yine performansıyla öne çıkan isimlerden oldu. Manşet aldı, iyi servisler attı, pasörlük yaptı. Tam bir takım oyuncusu olduğunu gösterdi. Ceyda kritik müdahalelerde bulunarak skora büyük katkı sağladı.

Diğer Fotoğraflar