Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Kaldığı Yerden Devam Ediyor
26.11.2012

Geçtiğimiz senenin şampiyonu Mercedes-Benz Türk ligin açılış maçında Eczacıbaşı Girişim i mağlup ederek lige 3 puanla başladı. İlk maçında tutuk görünen Eczacıbaşı Girişim gözünü ikinci maça çevirdi.


Tuğçe Çelik'in servisiyle başlayan 2012-2013 sezonunda ilk sayıyı Eczacıbaşı Girişim kazandı. Melisa'nın sayılarıyla öne geçen Mercedes-Benz Türk ikinci teknik molayı da önde geçen taraf oldu (16-5). Moladan sonra Mercedes-Benz Türk'te Neslihan oyunuyla ön plana çıktı. Eczacıbaşı Girişim etkili smaçlara defans yapmakta zorlanırken fark açıldı ve Mercedes-Benz Türk seti 25-9 aldı.

İkinci sete Eczacıbaşı Girişim iyi bir giriş yaptı ve 2-0 öne geçti. Toparlanan Mercedes-Benz Türk teknik molaya 8-5 önde girdi. Savunmada Neslihan'ı durduran Eczacıbaşı Girişim üst üste sayılar bulmaya başladı ve skoru 13-9 lehine çevirdi. Oyundan kopmayan Mercedes-Benz Türk 14-14'de beraberliği sağladı. Bu bölümlerde uzun süren rallyler izleyenlere keyif verdi. Eczacıbaşı Girişim kritik anlarda istediği gibi hücum yapayınca Mercedes-Benz Türk farkı açtı ve seti 25-19 kazanarak maçta 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete moralli başlayan Mercedes-Benz Türk daha etkili bir oyun ortaya koydu. Neslihan'ın yıldızlaştığı maçta Eczacıbaşı Girişim Tuğçe ve Pelin'le sayılar bulsa da farkı kapatamadı. Seti 25-13 kazanan Mercedes-Benz Türk sezona galibiyetle başladı.