KPMG 3-0 Anadolu Sigorta

KPMG 3-0 Anadolu Sigorta
11.11.2023

Betül'ün etkili servislerini iyi değerlendiren KPMG maça 4-0'lık seri ile başladı. Maçın ilk dakikalarında daha etkili olan taraf başarılı set hücumlarıyla KPMG oldu. Maça girmekte zorlanan Anadolu Sigorta ilk molasını tabela 10-2'yi gösterirken aldı. Mola dönüşünde de kaldığı yerden devam eden KPMG Ceren Nur Gündem'in servisleri sayesinde rakibiyle farkı arttırdı. Anadolu Sigorta setin genelinde KPMG'nin hücum çeşitliliğine karşılık vermekte zorlandı. Set genelindeki başarılı hücum performansını set sonuna da taşıyan KPMG ilk setin galibi oldu (25-4).

KPMG ikinci sete de hızlı başladı. İlk seti geride bırakmasını bilen Anadolu Sigorta, KPMG'nin bu sette farkı açmasına engel oldu ve durumu 6-3'e getirdi. Ortadan ve 4 numaradan efektif hücumlarla sonuca giden KPMG skorda 12-5 öne geçti. KPMG'nin seti koparmasını istemeyen Anadolu Sigorta ilk molasını aldı. Kaptan Yeşim Çubukçu ve Hülya Fazla'nın sert smaçları KPMG lehine farkın açılmasına neden oldu. Anadolu Sigorta seti kolayca bırakmak istemediğini gösterdi ve durumu 20-12'ye getirdi. KPMG antrenörü oyuncu değişiklikleriyle diğer oyunculara da fırsat sunarken Anadolu Sigorta, KPMG'nin servis sayısını kazanmasını uzun süre engelleyerek seti 24-18'e kadar taşıdı. KPMG hata yapmadı ve seti kazandı (25-18).

İlk iki setin kazananı KPMG rehavete kapılmayarak üçüncü sete de iyi başladı. İlk andan itibaren yakaladığı başarılı seri ile durumu 12-1'e getirdi. Anadolu Sigorta ilk molasını aldı. KPMG'nin hızını mola da kesemedi. KPMG'nin yaptığı mükemmel savunma sonrasında gelen sayı sonrası durum 21-4 oldu. Anadolu Sigorta'nın maçın son anlarındaki çabası da yeterli olmadı ve maç KPMG'nin oldu (25-10).

Maçın genelinde oyunda kalan Hülya 13 sayıyla oynerken takıma ve lige ısınmaya başladı.

İstatistik

Diğer Fotoğraflar