Liderliğini Sürdürüyor

Liderliğini Sürdürüyor
03.12.2012

Mercedes-Benz Türk ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı. İlk setteki dirençli oyununu maçın geneline yayamayan Arçelik puan alamadı.


Maça Mercedes-Benz Türk başladı ve üst üste gelen sayılarla 3-0 öne geçti. Toparlanan Arçelik rakibini yakaladı (5-5). Müdafası zor olan toplar oyunda kaldıkça rallylerde keyif ve heyecan arttı. Mercedes-Benz Türk teknik molaya 8-7 önde giren taraf oldu. Mola sonrası çekişme devam etti. Her iki takımında savunma anlayışı oldukça başarılıydı. Melisa'nın etkili servisiyle Mercedes-Benz Türk farkı ikiye çıkardı. Geçen haftanın en başarılı oyuncu seçilen ve Fonex'den ödülünü alan Neslihan bu ödülü ne kadar hakkettiğini kanıtladı. Öne gelen başarılı oyuncuyla hücum üstünlüğünü eline alan Mercedes-Benz Türk, Işıl'ında performansıyla farkı açmaya başladı (16-11). Hande, Burcu ve Nazlı Arçelik adına iyi işler yapıyordu. Ancak Mercedes-Benz Türk'ün hücum gücünü daha iyi kullanınca seti 25-16 kazandı. 

İkinci setin başında ilk sette olduğu gibi beraberlik serisi yaşandı (4-4). Bu skordan sonra Arçelik adeta durdu ve Mercedes-Benz Türk farkı açmaya başladı (10-4). Toparlanamayan Arçelik seti 25-12 kaybetti.

Üçüncü sete morali yüksek başlayan Mercedes-Benz Türk öne geçti. Arçelik Hande'nin sert smaçlarıyla toparlandı (6-5). Mercedes-Benz Türk rakibinin beraberliği yakalamasına izin vermedi ve farkı tekrar açmaya başladı (16-7). Oyun ritmi bozulan Arçelik sayı bulmakta zorlandı. Seti 25-11 kazanan Mercedes-Benz Türk B Grubu'nda liderliğini korudu.