Minik Eller Voleybolla Buluşuyor

Minik Eller Voleybolla Buluşuyor
06.12.2016

Şirketler Ligi spor merkezli sosyal sorumluluk projelerine yardımcı olmaya devam ediyor. Fonex Şirketler Voleybol Ligi ve Ekol Lojistik sinerjisi ile minik eller voleybolla buluşuyor. Diğer şirketlerimizin de buna benzer spor odaklı sosyal sorumluluk projeleri var ise bizlerle paylaşmasını rica ediyoruz...

Fonex Şirketler Voleybol Ligi’nde Ekol Gönüllülük Günü Heyecanı

Ekol Lojistik, 14 ülkede bulunan 6.500 çok uluslu çalışanı ile “Ekol Gönüllüleri” projesini hayata geçirdi ve 5 Aralık Birleşmiş Milletler Gönüllülük Gününü “Ekol Gönüllülük Günü” olarak kutlamaya başladı.

“Ekol Gönüllüleri”projesi kapsamında fidan dikimi, yetiştirme yurdu ve hastane ziyaretleri, kan-kök hücre bağışı, okullara ve çocuklara kıyafet ve kitap bağışı, bakım evi ziyaretleri, oyuncak bağışları, açık artırma, mavi kapak toplama, engellilerle atölye çalışmaları, barınak ziyaretleri gibi geniş bir yelpazede Ekol çalışanları tarafından 14 ülkede birbirinden çok farklı coğraflarda, farklı dillerde, farklı ihtiyaçları karşılamak için birçok gönüllülük projesi gerçekleştiriliyor.

Ekol Voleybol Takımımız ise, beden eğitimi derslerini malzeme eksikliği sebebiyle boş geçiren Şırnak’ın Silopi ilçesindeki 23 Nisan İlkokulu’na yardım topluyor. Beden eğitimi dersleri için ihtiyaçları olan voleybol malzemelerini “Minik Eller Voleybolla Buluşuyor” projesi ile topluyor. Projeyi geliştirmek isteyen ekip; http://www.ihtiyacharitasi.org/ sitesinden ihtiyaç sahibi okulları bulmaya, yardımlarını göndermeye devam ediyor.

Siz de bu projenin bir parçası olup minik elleri sevindirmek  istiyorsanız aşağıdaki hesap numarasına yardımlarınızı gönderebilir ve her türlü sorularınız için voleybol@ekol.com adresine e-mail atabilirsiniz.

Ekol Voleybol Takımımız’ın ve gönüllülerimizin gerçekleştirdiği projeler, 5 Aralık günü www.ekolvolunteers.com internet sitesinde sergilenmeye başlayacak.

Minik Eller Voleybolla Buluşuyor Projesi’ne Katkı için:

Seçkin Çakır IBAN NO: TR97 0003 2000 0000 0008 5823 84