Odeabank 0-3 Türk Hava Yolları

Odeabank 0-3 Türk Hava Yolları
25.11.2023

Müsabaka Türk Hava Yolları'nın servisiyle başladı ve THY seri yakalayarak skoru 0-5 yaptı. Serinin ardından maça giren Odeabank, performansını arttırarak durumu 4-7'ye getirdi. Hücumda olduğu gibi savunmada da performansını arttıran THY tabelayı 5-13'e taşıdı. THY'nin performansını ardından Odeabank ilk molasını aldı. Moladan istediği gibi dönen Odebank üst üste iki sayı alarak durumu 7-13 yaptı. THY'ni file üzerindeki etkinliğine blokla karşılık veremeyen OdeaBank farkı kapatamadı. THY efektif oyununu sürdürdü ve ilk setin kazananı oldu (12-25). 

İkinci set karşılıklı sayılar ile başladı. Rekabet ve heyecan seviyesinin yukarılara çıktığı set başlangıcı uzun rallilere sahne oldu. Buket'in servise geçmesinin ardından dengeli giden oyunda ibre THY lehine dönmeye başladı (6-9) ve fark açıldı. Meltem'in ace sayısının ardından skor 12-22'ye geldi. THY maçta 0-2 öne geçti (14-25). 

Üçüncü set karşıklıklı sayılarla başladı (3-3). İki takımdan arka arkaya gelen üçer sayılık seriler sonunda skor tabelasında 7-7 yazıyordu. Buse'nin servise geçmesiyle THY 3 sayı öne geçti. Uzun süre rakibini takip eden Odeabank farkı eritemedi ama farkın açılmasına da izin vermedi (10-15). Rakibini takip etse de yakalamakta zorluk çeken Odeabank ilk molasını aldı. Vites arttıran THY skoru 10-19'e taşıdı. THY karşılaşmaya son noktayı koydu (13-25). 

Buket-İrem-Ezgi üçlüsü 34 sayıya imza atarken Türk Hava Yolları zirve takibini sürdürdü.

İstatistik

 

Diğer Fotoğraflar