Tüpraş Bronz Madalyayı Aldı

Tüpraş Bronz Madalyayı Aldı
12.02.2013

Ligin ikinci sezonunda başarılı bir grafik çizen Tüpraş, Finansbank ı 3-0 yenerek sezonu madalyayla kapatmayı başardı. Finansbank ise ilk dört arasına girerek önemli bir başarıya imza attı.


Maça Tüpraş başladı. 3-3'de yaşanan beraberliği ardından öne geçen Finansbank teknik molaya da bir farkla önde girdi. Sena'nın sayısıyla tekrar skora denge geldi, Senem'in sert smacı Tüpraş'ı 11-10 öne geçirdi. Ardından Tüpraş molaya 16-10 önde girdi. Farkı açan Tüpraş seti 25-15 kazandı.

İkinci sete daha iyi başlayan Tüpraş etkili hücumlar yaparak rallyler geçtikçe farkı açmaya başladı (16-10). Mola sonrası Finansbank İlknur ve Ebru'nun ataklarıyla sayılar buldu ancak Tüpraş oyundaki etkinliğini sürdürerek seti 25-19 kazandı ve 2-0 öne geçti. 

2-0'ın avantajıyla üçüncü sete daha arzulu başlayan Tüpraş bu seti de 25-11 kazanarak madalyaya uzandı. Maç sonu Tüpraş'da sezonu madalyayla bitirmenin sevinci yaşanırken, Canan'ın galibiyetini onu maç boyu tribünden destekleyen minik ikizleriyle kutlaması günün en güzel karelerinden biriydi...

Kısa sürede bir araya gelerek lige bu sene katılan Finansbank ise ilk dört arasına girerek önemli bir başarı elde etti.