Tur Vizesi Decathlon’un

Tur Vizesi Decathlon’un
10.12.2023

3 puanlık avantajla son maçına çıkan Decathlon mutlak galibiyete ihtiyacı olan Anadolu Sigorta karşısında etkili oynayarak tur biletini aldı. Sıralamayı set averajları belirledi.

Heyecan dozu yüksek olan müsabaka Anadolu Sigorta'nın servisiyle başladı. Dengeli başlayan karşılaşmada istediklerini daha çok hayata geçirebilen Anadolu Sigorta terazide çok az da olsa ağır basan taraf oldu ve skorda 11-8 üstünlüğü sağladı. Oyunu lehine çevirme denemeleri başarısız kalan Decathlon ilk molasını aldı (17-12). Mola dönüşünde ilacını ortadan hücumlar ve etkili servislerde bulan Decathlon 17-17'de eşitliği sağladı. Geriye düşmek istemeyen Anadolu Sigorta ilk molasını istedi. Son bölüme 20-22 Decathlon üstün girdi. Seti çevirmek isteyen Anadolu Sigorta ikinci molasını istedi. Anadolu Sigorta arka arkaya bulduğu sayılarla 20-24'den tabelayı 24-24 yaptı. Decathlon hata yapmadı ve zorlu geçen ilk seti kazandı (24-26). 

Decathlon sete 0-5'lik seri ile başladı. Seriden sonra kendine gelen Anadolu Sigorta karakterini göstererek yeniden maça ortak oldu (7-7). Rakibini yakalamasına rağmen bir türlü öne geçemeyen Anadolu Sigorta ilk molasını aldı (9-10). Moladan daha toplu dönen taraf olan Decathlon skoru 12-17'ye getirdi. Maç başındaki performansından uzak kalan Anadolu Sigorta ikinci molasını aldı. Farkı korumasını bilen Decathlon ikinci setin de galibi oldu (18-25).

İki seti alan Decathlon grup dördüncülüğünü garantiliyerek üçüncü sete başladı. Anadolu Sigorta oyundan düşünce fark açıldı (2-12). Mola sonrası Anadolu Sigorta tekrar oyuna döndü ancak Decathlon rakibinin kendisine yaklaşmasına şans tanımadı ve maçı 0-3 kazanmasını bildi (15-25).

Decathlon'da Melike ve Ceren 11'er sayıyla öne çıkan isimler oldular.

İstatistik

Diğer Fotoğraflar