Turkcell Şans Tanımadı

Turkcell Şans Tanımadı
26.11.2012

Sezona iyi başlayan Turkcell file önünde etkili bir oyun ortaya koyarak salondan 3-0 galip ayrıldı. GlaxoSmithKline nın altı oyuncusu da sahada en iyisini yapmaya çalıştı ancak bu galibiyet için yeterli olmadı.


Maç GlaxoSmithKline sayısıyla başladı. Karşılıklı sayılarla 2-2 oldu. Öne geçen Turkcell Gözde'nin file üzerindeki üstün oyunuyla farkı açtı. Takım olarak defansta da başarılı olan Turkcell ilk seti 25-9 kazandı.

Turkcell ikinci sette 3-0 öne geçti. Seçil'in servisleriyle fark açılırken GlaxoSmithKline'dan Özge smaç sayılarıyla takımına 4. ve 5. sayıları kazandırdı. Ardından skor 6-6 oldu. Turuncu siyahlılar savunmadan gelen topları iyi değerlendirdi ve teknik molaya 8-6 önde girdi. Moladan sonra Turkcell beraberliği sağladı. Eda'nın sayısı Turkcell'i tekrar öne geçirdi. GlaxoSmithKline takımında yorgunluk belirtileri görünüyordu ve blok yapmakta zorlanmaya başladı. Turkcell farkı açarak teknik molaya 16-12 önde girdi. Etkili oyununu sürdüren Turkcell 2-0 öne geçti (25-13)

Üçüncü sette uzun rallyler ve beraberlik serisi 6-6'ya kadar devam etti. Burcu'nun etkili oyunu takımının (GlaxoSmithKline) maça tutunmasını sağlıyordu. Ancak GlaxoSmithKline, maçın yıldızı Gözde'ye defans yapmakta zorlanıyordu. İkinci teknik mola 16-9 Turkcell üstünlüğüyle geçildi. Mola sonrası karşılıklı sayılar devam etti ve Turkcell seti 25-17 maçı da 3-0 kazandı.