Türkiye İş Bankası 3 - 0 Opet

Türkiye İş Bankası 3 - 0 Opet
04.11.2013

A Grubu nun diğer maçında ise Türkiye İş Bankası ve Opet takımları karşılaştı. Türkiye İş Bankası üç puanı alan taraf oldu.


A Grubu'nda ikinci karşılaşma 3 Kasım Pazar günü oynandı. Sakat oyuncularından yoksun olarak sahaya çıkan Opet'le geçtiğimiz yılın finalisti Türkiye İş Bankası karşısında zevkli bir karşılaşma oynandı.

İlk sete tutuk başlayan Opet üst üste savunma hataları yaptı. Türkiye İş Bankası file önünde etkili oynarken Neylan'ın servisleri de eklenince fark açıldı. İlk seti 25-8 kazanan Türkiye İş Bankası 1-0 öne geçti.

İkinci sette ikinci teknik molaya kadar Türkiye İş Bankası açılan farkı korudu (16-11). Mola sonrası Gözde'nin servisleri Türkiye İş Bankası'nın oyun düzenini bozunca skor 16-15 oldu. Türkiye İş Bankası Gülsün'ün smaç sayılarıyla farkı tekrar açtı ve set 25-17 Türkiye İş Bankası üstünlüğüyle sona erdi.

Üçüncü sette Opet 7-6 öne geçti, Türkiye İş Bankası molaya 8-7 önde girdi. aradaki fark bir kapanıp bir açılırken ikinci teknik molada skor 16-13 oldu. Üçüncü seti 25-19 kazanan Türkiye İş Bankası sahadan 3-0 galip ayrıldı.