Vodafone da 3-0’la Geçti

Vodafone da 3-0’la Geçti
26.11.2012

Vodafone da yeni sezona galibiyetle başladı. İlk iki sette oyuna tutunamayan Opet son sette istediği oyunu ortaya koydu ancak maçtan kopmayan "Kırmızı" salondan 3-0 galip ayrıldı.


Günün son maçı Opet servisiyle başladı. 1-0'dan sonra Vodafone rakibine sayı vermedi ve skor 8-1 oldu. Maça tutuk başlayan Opet sayı üretmekte zorlandı. Vodafone ilk seti 25-10 kazandı.

İkinci sette de file önünde etkili olan taraf Vodafone'du. Özellikle Senem, Merve ve Kübra'nın hem hücumdaki hem de bloktaki etkili oyunları farkın açılmasına neden oldu. Opet Emra ve Eda ile sayılar bulsa da seti kazanmaya yetmedi. Vodafone skoru 2-0'a getirdi (25-11).

Üçüncü sette Opet maça sanki yeniden başladı ve 6-2 öne geçti. Vodafone toparlanarak skoru 6-6 yaptı. Son sette silkelenen Opet istediği oyunu yansıtmaya başladı ve teknik molaya bir farkla önde girdi. Emra'nın servisleri karşısında Vodafone defansı zorlanınca skorda 12-7 oldu. Maçın en güzel rally'sinde top yedi defa saha değiştirirken öldüğünde sayı Opet'in oluyordu (13-9). Buket'in süper tekli blok sayısından sonra Opet ikinci teknik molaya 16-10 önde girdi.  Moladan sonra Vodafone farkı eritmeye başladı. Ayça takımı adına üst üste tam 10 servis attı ve Vodafone 19-17 öne geçti. Çekişme set sonuna kadar devam etti. Maçı bırakmayan Vodafone zorlu seti 25-21 kazandı (3-0).