Vodafone İlk İkiyi Garantiledi

Vodafone İlk İkiyi Garantiledi
24.12.2012

Vodafone-Turkcell maçında 3-0’lık skorla gülen taraf “Kırmızı” oldu. Bu galibiyetle grup ikinciliğini garantileyen Vodafone maç fazlasıyla liderliğini sürdürüyor.


Maç Vodafone servisiyle ve karşılıklı sayılarla başladı (3-3). Kübra'nın arka alan hücumları ve etkili servislerle Vodafone ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Mola sonrası Turkcell'den Gözde'nin süper plase sayısını izledik. Gözde ve Burcu'nun Senem'e yaptığı ikili blokla skor 8-8 oldu. Vodafone'un ön hat oyuncuları Turkcell'e göre çok daha iyi sonuçlar alınca fark tekrar açıldı (16-11).  Başarılı oyununu sürdüren Vodafone seti 25-18 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci ve üçüncü setlerde de maçın hakimi Vodafone'du. Takımına direk 16 sayı kazandıran Kübra maçın yıldızı olurken Merve'nin performansı ve Senem'in akıllı pasları Turkcell'i oldukça zorladı. Turkcell'de özellikle Gözde ve Pınar'ın çabaları galibiyet için yeterli olmadı. Burcu'nun ikinci set başında yaşadığı sakatlık Turkcell'in hücum gücünü de düşürdü.

İkinci seti 25-14, üçüncü seti ise 25-15 kazanan "Kırmızı" sahadan 3-0'lık zaferle ayrıldı. Grup ikinciliğini garantileyen Vodafone, bir maç fazlasıyla liderliğini sürdürüyor.