Vodafone Turladı

Vodafone Turladı
17.12.2023

Maça iyi başlayan Vodafone durumu 6-2 yaptı. Basit hatalar yapmadan ilerleyen kırmızı farkı açtı (12-5). Rakibinin seti hızlıca koparmasını istemeyen P&G maçtaki ilk molasını aldı. Mola sonrasında da istikrarlı oyununu sürdüren Vodafone son bölüme 21-11 önde girdi. Set sonunda hata yapmayıp oyununu sürdüren Vodafone ilk seti kazandı (25-13). 

Vodafone, ikinci sete 7-0'lık muhteşem bir giriş yaptı. Vodafone'un set başındaki serisinin yarattığı şoku çok hızlı atlatan P&G, Vodafone'a 0-4'lük bir seri ile karşılık verdi. Karşılıklı serilerden sonra Vodafone rakibiyle olan farkı yavaş yavaş açmaya başladı (13-7). Farkın açılmaya başladığını gören P&G antrenörü Kübra Aytekin molayı aldı. Mola dönüşünde de doğru oyununa devam eden Vodafone, P&G'nin ikinci molasına 20-9 önde girdi. Vodafone maçta 2-0 öne geçti (25-12). 

Üçüncü setin başında Lal ve Ece üzerinden sayılar bulan Vodafone, sete 7-2'lik üstünlük ile başladı. P&G önce Övgü ile Duygu'nun ikili bloğu sonrasında Duygu'nun tekli bloğu ile istediği sayıya ulaştı (8-3). Rakibinin boşluklarını çok iyi değerlendiren Vodafone dengeli hücumuyla skoru 18-8'e taşıdı. P&G antrenörü Kübra Aytekin takımını dinlendirmek için ilk molasını istedi. Maç genelindeki performansını maç sonunda da izlediğimiz Vodafone maçı set vermeden kazandı (25-13).

 

İstatistik

 

Diğer Fotoğraflar