Final Şöleni 17 Aralık’ta

Final Şöleni 17 Aralık’ta
07.12.2022

Şirketler Futbol Ligi 2022 Sezonu’nun en iyi 4 takımının taçlandırılacağı final şölenimiz 17 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek.

Şirketler Futbol Ligi final şöleni, saat 11:30'da ligin tecrübeli iki ekibi Henkel ile TEB arasında oynanacak bronz madalya mücadelesiyle başlayacak. Saatler 13:00'ı gösterdiğinde ise nefeslerin tutulacağı final maçı için iki güçlü takım sahaya çıkacak. Birbirini çok iyi tanıyan iki takımın mücadelesine sahne olacak final müsabakasında son 3 sezonun şampiyonu Garanti BBVA ve Şirketler Halı Saha Ligi'ndeki şampiyonluğundan sonra artık en büyük kupayı müzesine götürmek isteyen Turkcell takımları karşı karşıya gelecekler. Heyecan dolu bu maçın bitiş düdüğünün ardından 18. sezon, ödül töreni ile son bulacak...

Bu iki enfes maçı izlemek üzere Şirketler Futbol Ligi 2022 Sezonu Final Şöleni'ne tüm futbolseverleri bekliyoruz.

17 Aralık 2022 Cumartesi

İTÜ Stadyumu

11:30 Henkel - TEB (Üçüncülük)
13:00 Garanti BBVA - Turkcell (Final)
14:30 Ödül Töreni

Önemli Hatırlatmalar
* Tüm seyircilerimizden beklentimiz tribünleri doldurmaları, takımlarını sonuna kadar desteklemeleri ve sonuç ne olursa olsun kendi oyuncularını ve rakibi alkışlamalarıdır. Sezon boyunca harcadıkları emekle bu keyifli güne ulaşmayı hak eden takımların sahada olacağı anlarda ıslıklama, yuhalama ve küfür vs. sportmenlik dışı davranışlar kurumların marka değerleriyle bağdaşmaz ve final şölenine yakışmaz.
* Tribünlerde meşale ve türevi yanıcı, patlayıcı cisimler kesinlikle yasaktır.
* Final Şöleni boyunca tanımlı kişiler dışında kimse teknik alanlara alınmayacaktır. Lütfen bu konuda ısrar etmeyiniz.
Takımlarımıza canıgönülden başarılar dileriz...