Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular
15.08.2016

Şirketler Ligi etkinliklerine ilişkin aklınıza takılan sorulandan bir çoğunun cevabına Sıkça Sorulan Sorular bölümümüzden ulaşabilirsiniz. Farklı sorularınızı iletişim formumuzu doldurarak bizlere iletmenizi rica ederiz...


Soru: Şirketler Ligi organizasyonları kaç yıldır düzenleniyor? 

Cevap: Ülkemizin lig formatında gerçekleştirilen ilk kurumsal spor organizasyonu olan Şirketler Ligi, 2004 yılından bu yana aralıksız bir şekilde devam ediyor.


Soru: Şirketler Ligi organizasyonlarına hangi düzey şirketler katılıyor?

Cevap: Etkinliklerimize şimdiye kadar 500'ün üzerinde global ve ulusal düzeydeki seçkin şirketler iştirak etti...  


Soru: Şirketler Ligi'ne katılmayı düşünüyoruz. Seçme yapmak ve seçilen takımımıza bir tesis bularak antreman yaptırmak istiyoruz. Ne yapabiliriz?

Cevap: SporMax Events&Entertainment tarafsızlık ve eşitlik ilkeleri dahilinde tüm katılımcı şirketlere maliyetleri kendilerine ait olmak üzere antrenör bulma, tesis bulma ve seçme yapma konularında yardımcı olmaya çalışır.


Soru: Hazırlık müsabakalarını siz mi organize ediyorsunuz?

Cevap: Hayır. Hazırlık müsabakaları takımlar tarafından organize ediliyor. Biz sadece hazırlık maçı yapmak isteyen şirketlerin iletişim bilgilerini birbirleriyle paylaşıyoruz.


Soru: Lig devam ederken bir oyuncumuz işten ayrılırsa yerine yeni bir oyuncu bildirebilir miyiz?

Cevap: Yeni oyuncunuzun lig başlancıç tarihinde önce işe girmiş olması ve barkodlu işten çıkış bildirgesinin gönderilmesi koşuluyla bildirebilirsiniz. SporMax Events&Entertainment'in onayının ardından yeni oyuncunuz kadronuza dahil olacaktır.


Soru: Grup şirketlerimizden oyuncu alabilir miyiz?

Cevap: Şirketler Ligi felsefesi grup şirketlerinin kaynaşmasına olanak tanır. Grup şirketlerinizle ve/veya iştiraklerinizle birlikte bir takım oluşturabilirsiniz.


Soru: Formalarımızı biz mi yaptıracağız?

Cevap: Evet. Şirketler Ligi etkinliklerinde her takım kendi formasını kendisi yaptırır. Formalar belirlenen standartlara uygun olmak zorundadır. Arzu eden takımlarla tedarikçilerimizin iletişim bilgileri paylaşılmaktadır.


Soru: Müsabakaları kimler yönetiyor?

Cevap: Şirketler Ligi'nin tüm branşlarında hakemler ilgili federasyonlar tarafından atanır. 


Soru: Katılım bedelinin dışında ödemeler karşımıza çıkar mı?

Cevap: Şirketler Ligi'nde katılım bedeli dışında herhangi sürpriz bir bedel ödemezsiniz.


Soru: Müsabakalar ne günleri yapılıyor?

Cevap: Etkinliklerimiz hafta sonu yapılıyor (olağanüstü hâllerde hafta içi akşam saatlerinde müsabaka oynatılabilir).


Soru: Saha kenarında yer alan antrenör ve yönetici hem teknik kadroda hem oyuncu kadrosunda olabilir mi?

Cevap: İlgili branştaki maksimum oyuncu sayısını geçmemek koşuluyla, oyuncuların kurallarda yer alan niteliği taşıyorsa bir kişi hem oyuncu hem de antrenör olabilir.