Gümüş Madalya Albaraka Türk’ün Oldu

Gümüş Madalya Albaraka Türk’ün Oldu
22.04.2019

Lotto Şirketler Futbol Ligi 2019 Sezonu’nun ikincisi final maçında Garanti Bankası’na 3-1 mağlup olan Albaraka Türk oldu.

İlk sezonunda beklentilerin de üzerine çıkarak ekstra bir performansla rakipleri karşısında üstünlük kuran ve finale kadar uzanan Albaraka Türk, 2019 sezonunda gümüş madalyanın sahibi oldu. 

İlk kez katılmasına rağmen takım halinde lig boyunca sahaya iyi yayılan, kaliteli ayaklarıyla skor bulmakta zorlanmayan Albaraka Türk, belkide ligin en zor grubu olan D grubunu lider tamamladı. Ardından 2. turda Deloitte'u 7-0 mağlup ederek saf dışı bırakan kırmızı siyahlılar çeyrek finalde güçlü rakibi Ziraat Bankası'nı da 7 golle geçti. Yarı finalde QNB Finansbank'ı uzatmalarda eleyen Albaraka Türk final müsabakasında Garanti Bankası karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve 2019 sezonunu gümüş madalya ile kapattı.

Albaraka Türk şampiyon olamamasına rağmen ligde bir gol kralı bir de asist kralı çıkararak bireysel performanslarda zirve yaptı. Yalçın Yalazı 14 golle krallık tacını takarken, finaldeki gol pasıyla asist sayısını 6'ya çıkartan Erdi Ayaz asist krallığında zirvede yer aldı. 

 

Diğer Fotoğraflar