Süper Kupa’da Şampiyon Garanti Bankası

Süper Kupa’da Şampiyon Garanti Bankası
07.02.2016

Lotto Şirketler Süper Kupa 2015 şampiyonu normal süresi 0-0 sona eren müthiş maçta güçlü rakibi Marport’u uzatma dakikaları sonunda 3-0 mağlup eden Garanti Bankası oldu.

2015 Lotto Şirketler Futbol Ligi şampiyonuyla, Lotto Şirketler Halı Saha Ligi şampiyonunu bir araya getiren maçta Garanti Bankası ile Marport karşı karşıya geldi. İki takımın ilk kez karşılaştıkları çekişmeli final maçında kupaya uzanan taraf 3-0'lık sonuçla Garanti Bankası oldu.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Lotto Süper Kupa mücadelesinde iki takımın da ortaya koyduğu performans görülmeye değerdi. Mücadelenin zirve yaptığı maçta ilk yarı 0-0'lık sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda da topun bir o kalede bir bu kalede yaşandığı pozisyonlar bir hayli fazlaydı. Müsabakada normal sürede eşitlik bozulmadı (0-0).

Maçta uzatma dakikalarına geçildi. Dakikalar 65'i gösterdiğinde Eray Ertürk ceza sahası dışından sert bir vuruşla topu ağlara göndererek Garanti Bankası'nı 1-0 öne geçirdi. Uzatma dakikalarının tamamını bir oyuncu eksik sürdürmesine karşın Marport'lu oyuncuların ortaya koyduğu mücadele takdire şayandı. Uzatmaların ikinci bölümünde Eray bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı (2-0). Mücadelenin son anları oynanırken bu kez oyuna sonradan dahil olan Sercan Ekinci durumu 3-0'a getiren golü attı ve karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.

Ödül Töreni
Karşılaşmanın ardından kupa, madalya ve plaketlerin verileceği edileceği ödül törenine geçildi. Maçın en değerli oyuncusu plaketini almaya hak kazanan Garanti Bankası oyuncularından İhsan Üder'e ödülünü Marport üst düzey yöneticisi Ertürk Çalık takdim etti.

Sıra kupa ve madalyaların verilmesine gelmişti. İlk olarak Marport takımına gümüş madalyalarını Garanti Bankası üst düzey yöneticilerinden Tuğrul Akşar takdim etti. Şampiyon Garanti Bankası takımına ise altın madalyalarını ve şampiyonluk kupasını yine Marport takımı yöneticisi Ertürk Çalık verdi. Kupanın elde yükselmesiyle büyük bir coşku yaşayan oyuncuların mutlulukları görülmeye değerdi.

Lotto Şirketler Süper kupa karşılaşmasında mücadele eden iki güzide ekibimize de teşekkürlerimizi sunarız.
 

Garanti Bankası

 

Marport

3

Skor

0

3

Korner

3

22

Şut

14

10

Kaleyi Bulan Şut

5

13

Ceza Sahasına Orta

6

5

Sarı Kart

3

0

Kırmızı Kart

1

 

Diğer Fotoğraflar