Yarı Finale Çıkan 4 Takım Belli Oldu

Yarı Finale Çıkan 4 Takım Belli Oldu
28.11.2022

Şirketler Futbol Ligi Ahmet Naci Dizman Sezonu yarı finalistleri Cumartesi günü oynanan 4 müsabaka sonunda belli oldu.

Günün ilk maçında TEB-QNB Finansbank mücadelesi vardı. Karşılıklı gollerle geçilen ilk yarının ardından ikinci yarıda mücadele dozu iyice arttı. İki takımın da dengeli bir oyun ortaya koyduğu müsabakada sonuç uzatma devrelerinde belli oldu. 10'ar dakikalık 2 devre halinde oynanan uzatmaların son dakikasında penaltı kazanan TEB, Mehmet Can Alkan'ın düzgün vuruşuyla yarı final biletini aldı.

Günün ikinci maçında Turkcell, Ziraat Bankası'na karşı buluğu erken golle kilidi erken açtı. Ziraat Bankası her ne kadar buna karşılık vermeye çalışsa da 3. bölgeye geçişlerde istediği performansı ortaya koyamadı. Karşılıklı kırmızı kartların da olduğu mücadelenin sonunda yarı finale çıkan ekip 4-0 ile Turkcell oldu.

Çeyrek final maçlarının son dakika gollerinden biri de Enerjisa Üretim-Henkel mücadelesinde oldu. Maça iyi başlayan taraf Enerjisa Üretim, arka arkaya ataklarla önemli pozisyonlar elde etti. Yusuf Karakuş ile golü de bulan Enerjisa Üretim yakaladığı fırsatları kolay harcadı. 2. yarıda Henkel toparlandı ve oyunda dengeyi kurdu. Yasin Beriş ile 1-1'i bulan Henkel maçın son dakikasında Süleyman Demir'in plasesiyle yarı final biletini aldı. 

Günün son maçında ise Garanti BBVA yarı final biletini alırken zorlanmadı. Maçın ilk 5 dakikasında MNG Kargo Garanti BBVA'yı durdurmayı başarsa da yenilen talihsiz gol dengeleri tamamen değiştirdi ve Garanti BBVA bol gol bulduğu mücadeleden turla ayrıldı.

Yarı final eşleşmeleri için tıklayınız.