A Grubu’nda Tur Mücadelesi Nefesleri Kesti

A Grubu’nda Tur Mücadelesi Nefesleri Kesti
26.03.2022

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi A Grubu’nda Medtronic-2, Borusan, Teknasyon-1, Hardline ve ELS Lojistik takımları yer aldı.

4'de 4 yapan Medtronic-2 çeyrek finale çıktı. ELS Lojistik 7 puanla grubu ikinci sırada tamamlarken aynı zamanda en iyi ikinci olarak çeyrek final biletini almayı başardı. 

Borusan, Hardline ve Teknasyon-1 takımları arasındaki üst tura çıkma mücadelesi ise nefes kesti. Üçlü arasındaki mücadele, alınan ve verilen sayıların ne kadar kritik olduğunu gözler önüne serdi. Tüm takımlar birbirlerini yenerken üst tura çıkan takımları kendi aralarındaki averaj belirledi. +2 averajla Borusan üçüncü oldu. Turun son biletini 0 averajla Hardline alırken, Teknasyon-1 ekibi -2 averajla veda etti. 

Atakan Güngör (Medtronic-2) attığı 43 sayıyla tüm gruplarda atılan en yüksek sayıyı elde ederken, aynı zamanda sayı krallığında da zirveye oturdu. Hardline'dan Yunus Nas Taşhan bıraktığı 31 sayıyla grubundaki en skorer ikinci isim oldu. ELS Lojistik takım kaptanı İrfan Baran Kurtuluş ise 28 sayı buldu. 

Detaylı maç sonuçlarına "Program" sayfalarından ulaşabilirsiniz.

Diğer Fotoğraflar