Decathlon - 2 Zorlu Gruptan Lider Çıktı

Decathlon - 2 Zorlu Gruptan Lider Çıktı
21.11.2021

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi C Grubu’nda Decathlon - 2 üç maçını da kazanarak lider oldu. QNB Finansbank ikinci olarak günü tamamlarken, Kınay üçüncü sırada yer aldı. Gruptaki dördüncü takım ise Türkiye Sigorta - 2 oldu.

Gruptaki ilk maçında ligin yeni ekiplerinden Kınay ile karşılaşan Decathlon - 2 sahadan 15-11 galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaptı. İkinci maçında Türkiye Sigorta 2'yi 22-4 ile geçen Decathlon - 2, son maçında da QNB Finansbank'ı 24-6 yenerek yenilgisiz grup maçlarını tamamladı.

Sezona Türkiye Sigorta - 2'yi 22-4 yenerek başlayan QNB Finansbank, ikinci maçında da Kınay'ı 19-15 ile geçti. Grup liderliği için çıktığı son maçını kaybeden QNB Finansbank ikinci olarak playoff turuna kaldı.

Grupta ilk iki maçlarını kaybeden Kınay ve Türkiye Sigorta - 2 takımları üçüncülük maçı için karşı karşıya geldiler. Ligin iki yeni ekibinin mücadelesinde Kınay sahadan 21-8 galip ayrılarak üst sırada yer aldı.

Grup maçlarında istediği oyunu sahaya yansıtamayan Türkiye Sigorta - 2 takımı playoff aşamasına grup dördüncüsü olarak çıktı.

Diğer Fotoğraflar