2. Tur Maçlarında Heyecan Arttı

2. Tur Maçlarında Heyecan Arttı
10.10.2022

Grup birincileri ve en iyi iki grup ikincisinin 3. Tur'dan gelen rakiplerle eşleştiği çeyrek finale çıkma maçları da müthiş mücadelelere sahne oldu. 

Fiba Yenilenebilir Enerji, Nazalı'yı farklı geçerken Smart Güneş Teknolojileri - Hardline maçında heyecan son saniyeye kadar devam etti.

Kontrolmatik-Dekar Yapı ve Yatırım ve ligin tecrübeli iki takımı Decathlon-GSK maçlarında az sayı üretildi ama savunmada takımlar inanılmaz bir mücadele örneği sergiledi. 

DRD Filo Kiralama Mavi-1 karşısında, DHL Express ise Maya Tekstil karşısında etkili bir oyun oynayarak turu geçerken zorlanmadı.

Decathlon- 2 - AloTech İletişim'den çeyrek final biletini alıken JCR yine üstün bir performans sergiledi. Güreli karşısında oyunu uzun süre önde götüren ve farkı 4 sayıya kadar çıkaran JCR Eurasia Rating son dakikaya girilirken basit hatalar yapınca Güreli geriden gelerek çeyrek final biletini kaptı.

Mustafa Mert Yazgan (DRD Filo) 13 sayıyla oynarken, Orhun Öner (Güreli) 12 sayı atarak ikinci turun en skorer isimleri oldular.

 

Diğer Fotoğraflar