A Grubu’nda Zirveyi Medtronic Kaptı

A Grubu’nda Zirveyi Medtronic Kaptı
08.05.2023
Medtronic, Kontrolmatik, Deutsche Messe, EnerjiSa Üretim ve Mey | Diageo ekiplerinin yer aldığı A Grubu'nda sahaya ilk olarak Medtronic - EnerjiSa Üretim ile Kontrolmatik - Deutsche Messe takımları çıktı. Kontrolmatik ilk maçını zorlanmadan geçti. Medtronic - EnerjiSa Üretim çekişmesinde ise son basketle (16-14) Medtronic güldü.
Grubun bir başka dikkat çeken maçı Kontrolmatik-Medtronic arasında oynandı. Bu defa son saniye basketiyle Kontrolmatik sahadan galibiyetle ayrılırken Emre Kınsız'ın müthiş turnikesi tüm salondan alkış aldı (10-12).
Mey | Diageo da Deutsche Messe'yi geçince gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atarken Deutsche Messe işleri zora soktu.
İddaalı olduğunu gösteren EnerjiSa Üretim'de Kontolmatik karşısında farklı kazanınca (18-8) ve  Mey | Diageo da Kontrolmatik karşısında iki puanı kapınca (19-9) grupta ince hesaplar yapılmaya başlandı.
Oynanan karşılaşmalar sonunda Medtronic ikili averajla grubu lider tamamlarken, EnerjiSa Üretim aynı puanla ikinci sırayı aldı. 6 puanlı iki takımdan Mey | Diageo üçüncü son finalist Kontrolmatik ise dördüncü olarak gruptan çıktı. 
Mey | Diageo takımından Harun Akkurt 37 sayı, Medtronic takımında Arda Ahretlik ise 36 sayıyla grubun en skorer isimleri oldular.
 
 

Diğer Fotoğraflar