Hardline Konferansı 2. Tur Mücadeleleri

Hardline Konferansı 2. Tur Mücadeleleri
12.12.2010

Hardline Konferansı 2. tur maçları sonunda Ernamaş, ATÜ, Buga Otis, Multi Development, DHL Express-2, Michelin ve HP tur atlayan takımlar oldu.

Hardline Konferansı 2. tur maçları Ernamaş-Abdi İbrahim-2 maçı ile başladı. Murat Pilatin'le 14 sayı bulan Ernamaş yaptığı etkili savunma ile rakibini 15 sayıda tutmayı da başardı. Abdi İbrahim'in en skorer oyuncusu Efkan Şeref olurken, kendisine eşlik eden başka bir skorer olmayınca Ernamaş sahadan 23-15 galip ayrıldı.

Çekişmenin son ana kadar devam ettiği maçta, son üç sayısını faul atışlarından Fırat Tolga Aşkın'dan (7 sayı) bulan Buga Otis karşısında takımının son dört sayısına serbest atışlarla imza atan Çağın Işıkdağ'la sonuca giden Multi Development 15-12'lik skorla adını üçüncü tura yazdırdı.

Arkas Line'da 10 sayı ile oynayan Cenk Kabacaoğlu'nun performansı, DHL Express-2 karşısında yeterli olmadı. Volkan Demiroğlu'nun 9 sayısına Volkan Akkocaoğlu da 7 sayılık bir katkı yapınca, iki Volkan takımlarını üçüncü tura taşımayı başardılar.20-14 kazanan DHL yoluna devam eden taraf oldu.

Her iki takımın da önemli eksiklerle mücadele etmek zorunda kaldıkları Nestlé-1- Michelin maçında çekişme son anlara kadar sürdü. Takımının attığı 13 sayının tamamını üreten Engin Tayşi, Nestlé'yi galibiyete taşımayı başaramadı. Michelin'de ise Coşkun Geyik attığı 9 sayı ile takımının 17-13'lük galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.

Hardline Konferansı'nın son maçında HP karşısında 9-0 öne geçen Finansbank-2 bu avantajını maç sonuna taşıyamadı. 9-0'dan sonra maça ağırlığını koyan HP, arda arda bulduğu sayılarla önce maçı yakaladı, ardından da öne geçti. Finansbank'ta 11 sayı atarak takımının skor yükünü üstlenen Cenk Özeren'in son saniyede attığı turnikeyi bloklayan Erdem Kısakürek maçın kader anında yıldızlaştı. Bedri Gürses ise 10 sayısı ile HP'nin 17-15'lik galibiyetinde skor yükünü üstlenen isim oldu.

Foto galeri için lütfen tıklayınız...

A Takımı Skor B Takımı
Ernamaş 23 - 15 Abdi İbrahim-2
(h) ATÜ 10 - 0 Lotto
Buga Otis 12 - 15 Multi-Development
Arkas Line 14 - 20 DHL Express-2
Nestlé-1 13 - 17 Michelin
Finansbank-2 15 - 17 HP