Hardline Konferansı 3. Tur Maçları

Hardline Konferansı 3. Tur Maçları
12.12.2010

Hardline Konferansı 3. tur maçlarında, playoff ta ilk maçlarına çıkan dört grup birincisi takım kazanarak yollarına devam ettiler.

BAT Türkiye-3, rakibi Ernamaş'ta skorer oyunu ile tanınan Murat Pilatin'i durdurmayı başardı. 6 sayıda kalan Pilatin'in durdurulduğu anlarda takımın imdadına yetişen Mete ve Emre Gürsel kardeşlerden Mete 3 sayıda kalırken Emre skor üretmeyi başaramadı. BAT Türkiye'de ise İlker Baytemir 8 sayı ile takımının skor yükünü üstlendi. 16-9 kazanan BAT Türkiye, konferans çeyrek finaline yükseldi.

ATÜ karşısında Halil İbrahim Uzun'la (15 sayı) coşan İzocam, yaptığı etkili savunma ile rakibini 12 sayıda tutmayı başardı. ATÜ'de Doğuş Oktay'ın 11 sayılık performansı takımını maça ortak etmeye yetmedi. Maç 21-12 İzocam üstünlüğü ile sona erdi.

Bu yıl oynadıkları basketbolla beğeni toplayan iki takımın mücadelesinde gülen taraf İmteks oldu. Multi Development karşısında Gürcan Karapınar'la 11 sayı bulan İmteks, Mehmet Özbay'ın da 7 sayılık katkısıyla maç sonunda 22 sayıya ulaştı. Multi Developmen'ta ise Önder Yılman'ın 6 sayılık katkısı galibiyete yetmedi. 22-15 kazanan İmteks, Roche-DHL maçının galibini beklemeye başladı.

Bu yıl skorer oyunlarına alıştığımız Roche, DHL Express-2 karşısında istediği basketleri bulmakta çok zorlandı. DHL'in etkili savunması karşısında sadece 14 sayı bulabilen Roche, bu sayılarının yarısını da başarılı pivotu Hayri Karabilgin'in elinden buldu. Tüm gücünü savunmada kullanan DHL'de Volkan Demiroğlu 6 sayı atarken takım da maçı 7 sayı ile tamamladı. 14-7'lik galibiyet Roche'u konferans çeyrek finalinde İmteks'in rakibi yaptı.

Foto galeri için lütfen tıklayınız...

A Takımı Skor B Takımı
BAT Türkiye-3 16 - 9 Ernamaş
İzocam 21 - 12 ATÜ
İmteks 22 - 15 Multi-Development
Roche 14 - 7 DHL Express-2