Life GYM Konferansı 2. Tur Maçları

Life GYM Konferansı 2. Tur Maçları
12.12.2010

Hayat Holding, Doğuş Otomotiv, Arkas Marport, Anadolubank, YKK ve Kodh Yazılım yoluna devam ediyor.

H Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Getron ile J Grubu'nu üçüncü tamamlayan Hayat Holding arasında oynanan maçta son gülen Hayat Holding oldu. Her iki takım da maç boyunca tüm uğraşlarına rağmen skoru koparmayı başaramadılar. Son saniyeye kadar süren galibiyet mücadelesinde kazanan taraf Hayat Holding oldu. Ayk Tahmincioğlu'nun 6 sayı ile takımının en skoreri olduğu maçın en skorer ismi ise Hayat Holding'ten Işık Zorcu (8 sayı) oldu. 10-9 kazanan Hayat Holding üçüncü turda Abdi İbrahim-1'in rakibi oldu.

2010'daki ilk maçını Embil İlaç'a kaybettikten sonra diğer iki maçını da kazanan Doğuş Otomotiv, Nestlé-3 karşısında da kazanarak seriye devam etti. Mehmet Türker'le 14, Cihan Bicioğlu ile de 12 sayı bulan Doğuş Otomotiv maçı 31-6 kazanarak yoluna devam etti. Nestlé'de ise Utku Hasdemir'in 6 sayılık oyunu maçı kazanmaya yetmedi.

Nestlé-2 trafiğe takılan oyuncuları nedeniyle iki kişi ile mücadele etmek zorunda kaldığı Arkas Marport karşısında elinden gelen tüm gayretle mücadelesini sürdürdü. Mehmet Sevinç'le 13 sayı bulan Arkas Marport sahadan 23-14 galip ayrıldı. Nestlé adına 8 sayı atan Onur Polat'ın bu çabası ise rakibini yakalamaya yetmedi.

Grup maçlarında hiç forma giyemeyen Metin Özgüner'in (7 sayı) kaptanlığında Anadolubank maçına çıkan Nobel İlaç-2 tur ümidini son saniyeye kadar sürdürdü. Maçı 9 sayıyla tamamlayan başarılı oyuncusu Mehmet Ziya Özcanlı'nın maçın bitimine 13 saniye kala attığı üç sayılık basketle 14-11 öne geçen Anadolubank, kalan sürede rakibine çember şansı tanımadı ve maç bu skorla sona erdi.

Kodh Yazılım-Nippon Hotel maçında çekişme yine zirvedeydi. Son sekiz saniyeye 15-15 beraberlikle girilirken Oktay Göktaş'ın basket faulü ile iki sayı öne geçen Kodh Yazılım, pozisyonun devamındaki serbest atıştan skor bulamadı. Ribaundu alan Nippon Hotel'in son üç sayılık denemesi basketle sonuçlanmayınca Kodh Yazılım sahadan 17-15 galibiyetle ayrıldı. Kodh Yazılım'dan Cengiz Seyhan ve Nippon Hotel'den Ahmet Özgür Muslu dokuzar sayı ile maçın skorer isimleri oldular.

Foto galeri için lütfen tıklayınız...

A Takımı Skor B Takımı
Getron 9 - 10 Hayat Holding
Doğuş Otomotiv 31 - 6 Nestlé-3
Arkas Marport 23 - 14 Nestlé-2
Nobel İlaç-2 11 - 14 Anadolubank
YKK 10 - 0 Autoliv
Kodh Yazılım 17 - 15 Nippon Hotel