Life GYM Konferansı 3. Tur Maçları

Life GYM Konferansı 3. Tur Maçları
12.12.2010

Abdi İbrahim-1, Doğuş Otomotiv, Embil İlaç ve Finansbank-1 çeyrek finale yükseldi.

Abdi İbrahim pota altını iyi kapattığı maçta Hayat Holding'ten dördü de üç sayılık basketten 12 sayı yedi. Buna rağmen rakibine üçlük atışlar haricinde sayı şansı vermeyen ve Alp Turan'la 14 sayı bulan Abdi İbrahim, iyi başladığı sezonu aynı şekilde devam ettirmeyi başardı. Maçta üç tane üç sayılık basket bulan Işık Zorcu'nun basketleri Hayat Holding'e yetmedi. 20-12'lik skor Abdi İbrahim'e devam işaretini verdi.

Print Center sakatlığı nedeniyle bu sezon hiç forma şansı bulamayan Şamil Kazmaz'ı Doğuş Otomotiv maçında çok aradı. Alışageldiğimiz skorer oyununu sahaya yansıtamayan Print Center'ın en skorer ismi 5 sayı atan Gökhan Karaç oldu. Doğuş Otomotiv'de ise Mehmet Türker 9 sayılık oyunu ile maçın yıldızı oldu. Print Center'ı, sahadan yapılan atışların 2 sayı olarak değerlendirilmeye başlandığı 2007 yılından beri ilk defa 15 sayının altında tutmayı başaran Doğuş Otomotiv sahadan 18-11 galip ayrıldı.

İTÜ, Ortaköy, Darüşşafaka, Karşıyaka ve Beykoz takımlarında görev yapmış deneyimli antrenör Cihansever Yeşildağ yönetiminde Arkas Marport maçına çıkan Embil İlaç'ta Demetrice Dionne 20 sayı ile maçı tamamlarken lig tarihinde bir maçta en çok sayı atan oyuncular listesinde de ilk ona girme başarısı gösterdi. Arkas Marport ise Birleşik Amerikalı oyuncuyu tutmakta oldukça zorlandı. 6 sayı atan Mehmet Sevinç Arkas Marport'un en skorer oyuncusu oldu. 27-13 kazanan Embil İlaç dörtte dört yaparak yoluna devam etti.

Son üç sezondur bir türlü playoff maçlarına tam kadro gelemeyen Finansbank bu sene de grup maçlarında takımı taşıyan Onur Akgün'süz bir şekilde Anadolubank karşısına çıktı. Olcayto Çelik'in 8 sayısı ile maça ağırlığını koyan Finansbank sahadan 20-9 galip ayrıldı. Mehmet Ziya Özcanlı 6 sayı ile takımının en skorer oyuncusu oldu.

Foto galeri için lütfen tıklayınız...

A Takımı Skor B Takımı
Abdi İbrahim-1 20 - 12 Hayat Holding
Print Center 11 - 18 Doğuş Otomotiv
Embil İlaç 27 - 13 Arkas Marport
Finansbank-1 20 - 9 Anadolubank