Print Center, Gökhan & Toycan ile Zirvede

Print Center, Gökhan & Toycan ile Zirvede
06.12.2010

Gökhan Karaç ve Toycan Dikbayır ın başarılı performansları ile J Grubu nu Print Center zirvede tamamladı.

Şamil Kazmaz'ın ayak bileğindeki sakatlığı nedeniyle bu yıl maçları kenardan izlemesiyle bu oyuncudan yoksun bir şekilde 2010 sezonuna başlayan Print Center ilk maçında BAT Türkiye-1 ile karşılaştı. Tecrübeli ekipte bu maçta kaptanlık görevini üstlenen ve lig tarihinin en skorer sekizinci sporcusu olan Toycan Dikbayır'ın 10 sayılık oyununa Gökhan Karaç da 8 sayı ile destek verdi. BAT ise Lig'deki ilk maçında istediği oyunu sahaya yansıtamadı. 20-6 kazanan Print Center ilk maçını galibiyetle tamamladı.

Bu yıl üst sıraları hedefleyen Hayat Holding karşısında Lig'e ilk defa katılan ama iyi basketbol oynayan bir ekip buldu. İstediği basketleri bir türlü bulamayan Hayat Holding karşısında Bülent Ölmez'in 12 sayılık performansı ile coşan Arkas Marport sahadan 18-7 galip ayrılarak turnuvaya galibiyetle merhaba dedi.

Arkas Marport bu maçın hemen ardından Print Center karşısına çıktı. İlk maçın yıldızı Bülent Ölmez, Print Center karşısında 3 sayıda kalırken, Print Center'in müthiş ikilisi yine iş başındaydı. Toycan Dikbayır'la dışarıdan, Gökhan Karaç'la da içeriden 11'er sayı bulan Print Center sahadan 23-9 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

BAT Türkiye turnuvaya biraz daha ısınmaya başlarken, Hayat Holding de kazanmak zorunda oldukları maçta var gücünü sahaya koyarak önemli bir galibiyete ulaşmayı başardı. Maç boyu çekişmenin yaşandığı BAT-Hayat Holding maçında gülen taraf 14-9'luk skorla Hayat Holding oldu. BAT'ın bu maçtaki en skorer oyuncusu 5 sayı ile Nurettin Emre Sümer olurken, Hayat Holding'ten Bağış Güngören 6 sayı ile sahanın en skorer oyuncusu oldu.

Son maçında Print Center'la karşılaşan Hayat Holding'te atılan 14 sayı beş oyuncu arasında paylaşıldı. Işık Zorcu 5 sayı ile takımı adına en çok sayı atan oyuncu olurken Print Center'ın müthiş ikilisi mesaiye devam ettiler. Gökhan Karaç 11, Toycan Dikbayır 9 sayı ile maçı tamamladılar. 23-14 sona eren maç grubun liderini de belirledi.

Yükselen performansı ile dikkat çeken BAT için son şans Arkas Marport maçı idi. son saniyesine kadar maça ortak olmayı başaran BAT ihtiyacı olan üç sayılık baskete ulaşamayınca Arkas Marport sahadan 15-12 galip ayrıldı. Turnuva boyunca en sık oyuncu değiştiren takımlardan biri olan Arkas Marport, BAT karşısında da etkili savunmasının ödülünü aldı. BAT adına 7 sayı atan Nurettin Emre Sümer maçın en skorer ismi olurken, Arkas Marport'tan Mehmet Sevinç 5 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

Foto Galeri-1
Foto Galeri-2
Foto Galeri-3
Foto Galeri-4

J Grubu O G M A Y P İ. Av
Print Center 3 3 0 66 29 6 -
Arkas Marport 3 2 1 42 42 5 -
Hayat Holding 3 1 2 35 50 4 -
BAT Türkiye-1 3 0 3 27 49 3 -
 
A TAKIMI SKOR B TAKIMI
Print Center 20 - 6 BAT Türkiye-1
Hayat Holding 7 - 18 Arkas Marport
         
Arkas Marport 9 - 23 Print Center
BAT Türkiye-1 9 - 14 Hayat Holding
         
Print Center 23 - 14 Hayat Holding
BAT Türkiye-1 12 - 15 Arkas Marport