Medtronic - 2’den Harika Başkangıç

Medtronic - 2’den Harika Başkangıç
21.11.2021

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi D Grubu’nda Medtronic - 2 üç maçını da kazandı ve lider oldu. Grupta ikinci ligin yeni ekibi Ak Gıda olurken, Borusan üçüncü ve Procter & Gamble - 1 dördüncü sırada yer aldı.

D Grubu maçları 20 Kasım Cumartesi günü oynandı. Borusan, Medtronic- 2, Ak Gıda ve Procter & Gamble - 1 liderlik için parkeye çıkarken, keyifli maçlar sergilediler.

Gruptaki ilk maçında Procter & Gamble - 1 ile karşılaşan son sezonun dördüncüsü Medtronic - 2 sahadan 20-14 galip ayrılmasını bildi. Gruptaki ikinci maçında Ak Gıda takımını 19-15 ile geçen Medtronic - 2 son maçında Borusan ile karşı karşıya geldi. Kuvvetli iki takımın maçı 21-14 Medtronic - 2 üstünlüğü ile sona erdi. Medtronic - 2 takımının başarılı oyuncusu, son sayı kralı Atakan Güngör grup aşamasında rakip potalara tam 55 sayı bıraktı ve grupların en skorer ismi oldu.

Ligin yeni ekiplerinden Ak Gıda ilk maçında 2018 sezonu şampiyonu Borusan'ı 22-19 yenerek galibiyetle lige başladı. İkinci maçında Medtronic - 2 takımına mağlup olan Ak Gıda hızlıca toparlandı ve son maçında Procter & Gamble - 1 takımını 20-10 ile geçmeyi bildi. Ak Gıda takımında Gökhan Başbuğ (25 Sayı) ve Gökmen Özkan (20 Sayı) gruplarda sayı yükünü çeken isimler oldular.

İlk maçında sahadan mağlup ayrılan Borusan, ikinci maçında Procter & Gamble - 1 karşısında sahadan 24-19 galip ayrılmasını bildi. Gruptaki son maçında istediğini alamayan Borusan üçüncü olarak playoff turuna adını yazdırdı. Ligin kuvvetli oyuncularından İlker Ozan Er, Borusan adına rakip potalara tam 45 sayı bırakarak müthiş bir bireysel performans sergiledi.

İyi oyunlar ortaya koysa da istediği galibiyeti bir türlü elde edemeyen Procter & Gamble - 1 takımı dördüncü olarak grup aşamasını tamamladı. 

Diğer Fotoğraflar