Yarı Final Maçları Adına Yakışır Oldu

Yarı Final Maçları Adına Yakışır Oldu
20.10.2019

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi yarı final maçları sonunda Opet ve Decathlon takımları adlarını finale yazdırmayı başardılar.

Yarı finalin ilk maçında Opet ve Medtronic - 2 takımları karşı karşıya geldiler. Opet maça iyi başlayarak arka arkaya sayılar buldu. Farkı kapatmak için elinden geleni yapan Medtronic - 2 son dakikalarda farkı azaltsa da  yıldız oyuncusu Atakan Güngör'ün şanssız sakatlığı sonucu skoru bir türlü lehine çeviremedi.  İki takımın da bolca sayı ürettiği maç sonunda Opet sahadan 24 - 19 galip ayrılarak final biletini kaptı. Opet takımından Ergun Şen ve Medtronic - 2 takımından Atakan Güngör 14'er sayı üreterek maça damga vurdular.

Bir diğer yarı final müsabakasında ise Decathlon ve Rhino Runner takımları kozlarını paylaştı. Ligin tecrübeli takımlarından Decathlon iyi hücümlarla arka arkaya sayılar üretmeyi başardı. Rhino Runner hızlıca toparlanarak oyunda dengeyi sağlasa da Oğuz Kaan Aslanalp'in sakatlığı sonrası istediği oyununu devam ettiremedi. Son dakikalara kadar çekişmenin devam ettiği maç sonunda final biletini 17-11'lik skorla Decathlon alırken Oğulcan Tetik bulduğu 10 sayı ile takımına büyük katkı sağladı.

Diğer Fotoğraflar