Bronz Madalya Efesan’ın

Bronz Madalya Efesan’ın
15.12.2012

Bronz madalya mücadelesinde Aktifbank ile Efesan Grup karşı karşıya geldi. Maçın sonunda galip gelen ve bronz madalyaya uzanan takım Efesan oldu.

Yarı final karşılaşmalarının iki kaybedenini buluşturan üçüncülük maçı karşılıklı ataklarla başladı.

İki takım da adeta sırasıyla rakip kalelere yüklendiği maçın ilk golü 5. dakikada sağ kanattan süratli bir driplingle rakip kaleye sokulan Berkan Kaya'nın ayağından geldi. Efesan Grup bu gol sonrası ofansif trendini yükselterek rakip kalede daha sık görünmeye başladı. Berkan Kaya 7. dakikada penaltı atışını gole çeviremese de hemen ardından yakaladığı pozisyonu affetmedi ve skoru Efesan Grup lehine 0-2'ye taşıdı. Maçın bu sonuçla bitmesi beklenirken ilk yarının bitimine sadece saniyeler kala Efesan Grup Cemal Cebeci'nin klas vuruşuyla ilk yarının skorunu belirledi.

İkinci yarı baskısını azaltmayan Efesan Grup bu kez sol kanattan gelişen bir atakta Berkan'la bulduğu golle farkı dörde çıkardı (0-4). Aktif Bank maçın 25. dakikasında golcü ismi Ferit Hanlu'nun golüyle skoru 1-4'e taşıdı. Ama Efesan Grup'un bu gole cevabı gecikmedi sadece 1 dakika sonra yine Berkan'ın ayağından gelen golle fark yeniden 4'e taşındı (1-5). Ataklarını dindirmeyen Efesan Grup Berkan'la bir gol daha bularak skoru 1-6 yaptı. Bu gol aynı zamanda Berkan Kaya'nın gol krallığını da belgeliyordu.

Bu sonuçla birlikte Efesan Grup başarılı bir performans gösterdiği ligde üçüncülüğü elde ederek bronz madalya kazanan takım oldu.

 

 

Diğer Fotoğraflar