TEB Galibiyetle Döndü

08.03.2020

Lotto Şirketler Futbol Ligi 17. Sezon açılış haftasında TEB ve Teknoser takımları karşı karşıya geldi. Müsabakadan galip ayrılan taraf TEB oldu.

Geçtiğimiz sezon lige ara veren TEB, ligin yeni takımlarından Teknoser'e karşı tutuk başladı. Teknoser yeni bir ekip olmasına rağmen ligi tanıyan oyuncularıyla birlikte kolay lokma olmadığını gösterdi. Kaliteli ayaklarıyla sonuca gitmek isteye TEB'e kontra ataklarla cevap vermeye çalışan Teknoser zaman zaman tehlikeli de oldu ancak golü bulamadı. İlk yarının sonlarına doğru baskısını arttıran TEB, Güven Soykan'ın ayağından bulduğu golle öne geçti. 

İkinci yarıda yine kora kor bir mücadele vardı. İki takım da lige iyi bir başlangıç hedefliyordu. 2016 yılında kupaya uzanan TEB, tecrübeli oyuncularının da yardımıyla oyunda etkisini hissettirmeye başladı. 42'de sonradan oyuna giren Murat Doğan şık bir vuruşla farkı ikiye çıkardı. Kadir Ülker 48'de skoru 3-0 yaptı. 55. dakikada Emre Sezer kanattan iyi geldi ve takımının dördüncü golünü kaydetti. 60'ta Murat Doğan kendisinin ikinci takımının beşinci golüne imza atarak skoru belirledi. 

TEB bu sonuçla lige galibiyetle dönerken, Teknoser tecrübe kazandıkça yükselebilecek bir takım görüntüsü verdi.

Diğer Fotoğraflar