A Grubunda Düğüm Çözüldü

A Grubunda Düğüm Çözüldü
28.11.2011

Lotto Şirketler Futsal Ligi A grubu maçları 27 Aralık Pazar günü oynanan maçlarla sona erdi.

Günün ilk maçında grup lideri Finansbank ile geçen haftanın puansız takımı KPMG karşı karşıya geldi. Maça oldukça istekli ve disiplinli başlayan KPMG bu görüntüsünü maç geneline yayarak sahadan 2-1 galip ayrıldı. Sayısız pozisyonlardan ve fırsatlardan yararlanamayan Finansbank grubundaki tek mağlubiyeti almış oldu.

İki üç puanlı takımın mücadelesinde Turkcell ile GlaxoSmithKline karşılaştı. Her iki takımın da centilmence mücadele ettiği karşılaşmada üç puanı hanesine yazdıran takım 7-1'lik sonuçla Turkcell oldu.

Grubundaki son maçına liderliğini korumak adına çıkan Finansbank, McCann Erickson ile mücadele etti. Girdiği pozisyonları ilk maçın aksine iyi değerlendiren Finansbank sahadan da 7-1 galip ayrılarak A grubunu lider olarak tamamladı.

Günün başarılı takımı KPMG gruptaki son maçına Turkcell karşısında çıktı. Her iki takımında ortaya koydukları mücadele görülmeye değerdi. Çekişmeli geçen maçta düğüm son dakikalarda çözüldü ve müsabakadan KPMG 5-2 galip ayrılarak grubu ikinci sırada tamamladı.

Grubun son maçı GlaxoSmithKline ile McCann Erickson arasında oynandı. Kazananın yoluna ikinci turda devam edeceği keyifli maçta heyecan son dakikalara kadar sürdü. Karşılaşmanın son bölümlerine kadar skorun netleşmediği maçta her iki ekibin de güzel futbolu izleyenlere zevk verdi. Son dakikalara 1-0 önde giren McCann Erickson son anlarda bulduğu iki gol ile sahadan 3-0 galip ayrılarak ikinci tura yükseldi. Turnuva başından itibaren centilmence mücadele eden GlaxoSmitKline ortaya koyduğu mücadeleden dolayı izleyenler tarafından alkışlandı.

 

27 Kasım Pazar

 

Finansbank

1

:

2

KPMG

A

Turkcell

7

:

1 GlaxoSmithKline

A

McCann Erickson

1

:

7 Finansbank

A

KPMG

5

:

2 Turkcell

A

GlaxoSmithKline

0

:

3 McCann Erickson

A

 

 

GRUP A

Sıra

Takım Adı

O

G

B

M

A

Y

AV

P

1

Finansbank

4

3

0

1

17

4

13

9

2

KPMG

4

2

1

1

9

12

-3

7

3

Turkcell

4

2

0

2

12

11

1

6

4

McCann Erickson

4

1

1

2

6

11

-5

4

5

GlaxoSmithKline

4

1

0

3

10

16

-6

3