Arkas Marport İkide İki Yaptı

Arkas Marport İkide İki Yaptı
21.11.2011

Geçen yıl çeyrek final oynama başarısı gösteren ekiplerden Arkas Marport bu sezona da hızlı girerek iki karşılaşmasından da galibiyetle ayrıldı.

D grubu ilk maçında Arkas Marport ile ArcelorMittal Rozak ekipleri karşılaştı. Geçen yılın iki çeyrek finalistini buluşturan maçta Arkas Marport ortaya koyduğu iyi performansının ödülünü 5-0 ile alarak güne 3 puanla başladı.

Günün ikinci maçında HDI Sigorta ligin yeni ekiplerinden Aldim Telekomünikasyon ile mücadele etti. İki ekibinde inatçı futbolu ve mücadelesi görülmeye değerdi. Karşılaşmanın tek golünü Aldim Telekomünikasyon atarken maç da bu skorla sona erdi (0-1).

ArcelorMittal Rozak galibiyet için çıktığı ikinci maçında Polimeks'i 3-2 yenerek ilk galibiyetini aldı. Çekişmeli geçen maçta karşılıklı goller izleyenlere keyif verirken üç puanı hanesine yazdıran taraf ArcelorMittal Rozak oldu.

Arkas Marport ikinci maçın HDI sigorta ile karşılaştı. İlk maçta olduğu gibi mücadeleci futbolunu devam ettiren Arkas'lı oyuncular bu karşılaşmadan da 7-0'lık netice ile ayrılırken günün sonunda 6 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

İlk hafta Aldim Telekomünikasyon ile Polimeks arasında oynanan maç ile sona erdi. Belkide oynanan tüm karşılaşmalar içinde en heyecan verici ve zevkli olanı bu karşılaşmaydı. 5-3 Aldim Telekomünikasyon'un galibiyetiyle biten maçta ilk iki golü atan taraf Polimeks oldu. 2-0 geriden gelerek 2-2 beraberliği yakalayan Aldim Telekomünikasyon bu golden sadece 1 dakika sonra golü kalesinde görerek tekrar geriye düştü. Ancak maçı bırakmayan Aldim Telekomünikasyon önce beraberliği sağladı ardında da galibiyeti getiren golleri buldu.

 

20 Kasım Pazar

ArcelorMittal Rozak

0

:

5 Arkas Marport

D

HDI Sigorta

0

:

1 Aldim Telekomünikasyon

D

ArcelorMittal Rozak

3

:

2 Polimeks

D

Arkas Marport

7

:

0 HDI Sigorta

D

Aldim Telekomünikasyon

5

:

3 Polimeks

D

 

 

GRUP D

Sıra

Takım Adı

O

G

B

M

A

Y

AV

P

1

Arkas Marport

2

2

0

0

12

0

12

6

2

Aldim Telekomünikasyon

2

2

0

0

6

3

3

6

3

Arcelor Mittal Rozak

2

1

0

1

3

7

-4

3

4

Polimeks

2

0

0

2

5

8

-3

0

5

HDI Sigorta 

2

0

0

2

0

8

-8

0