B Grubu Maçları Tamamlandı

B Grubu Maçları Tamamlandı
28.11.2011

27 Aralık Pazar günü B grubunda son maçlar oynandı. Takımların ikinci tura kalabilmek adına gösterdikleri performans görülmeye değerdi.

Günün ilk karşılaşması grup lideri hepsiburada.com ile Efesan Group arasında oynandı. İlk yarısı 1-1 biten karşılaşmada iki ekip de karşılıklı gol pozisyonları buldu. Maçın son bölümlerinde girdiği pozisyonları gole çevirmeyi başaran hepsiburada.com takımı sahadan da 4-1'lik skorla ayrılarak galip gelmesini bildi.

Pazar gününün ikinci maçı Eureko Sigorta ile TSKB arasında oynandı. Çekişmeli geçen maçın ilk yarısında taraflar karşılıklı attıkları gollerle ilk yarıyı 1-1'lik sonuçla bitirdiler. İkinci yarıya daha organize ataklarla başlayan TSKB aradığı gole 19. dakikada ulaşarak skoru 2-1'e taşıdı. Dakikalar ilerledikçe oyunda dengeyi kuran Eureko Sigorta maçta önce beraberliği yakaladı ardından da peş peşe bulduğu pozisyonları gole çevirerek müsabakadan 4-2 galip ayrılarak 3 puanı cebine koydu.

Grupta son maçına Sandoz karşısında çıkan hepsiburada.com'lu oyuncular karşılaşmaya hızlı başladı. Maçın ilk dakikalarında öne geçmeyi başaran hepsiburada.com ilk yarıyı da 4-1 önde kapadı. İkinci yarıda da her iki takım güzel futbollarını attıkları gollerle süslerken mücadeleden 6-3 galip ayrılan taraf hepsiburada.com oldu ve bu galibiyetle grupta 4'te 4 yaparak grubu kayıpsız tamamladı.

Günün çekişmeli karşılaşmalarından biri de Efesan Group – Eureko Sigorta maçı oldu. Grubu iyi bir yerde bitirmek isteyen iki ekibin mücadelesinde karşılıklı atılan güzel goller izleyenlere keyif verdi. 4-3 Eureko Sigortanın üstünlüğüyle biten maç sonunda Eureko puanını 9'a yükselterek grup ikinciliğini garantiledi.

Grubun son mücadelesi TSKB ile Sandoz arasında yaşandı. Karşılaşmada girdiği pozisyonların büyük bir bölümünü gole çevirmeyi başaran Sandoz ekibi karşılaşmadan 9-0'lık sonuçla ayrılarak grubu üçüncü sırada tamamladı ve 2.tura yükselmeyi başardı. Oynadığı tüm müsabakalarda centilmence mücadele eden ve göze hoş gelen bir oyun ortaya koyan TSKB turnuvaya veda etti.

 

27 Kasım Pazar

 

hepsiburada.com

4

:

1

Efesan Grup

B

Eureko Sigorta

4

:

2

TSKB

B

Sandoz

3

:

6

hepsiburada.com

B

Efesan Grup

3

:

4

Eureko Sigorta

B

TSKB

0

:

9

Sandoz

B

 

 

GRUP B

Sıra

Takım Adı

O

G

B

M

A

Y

AV

P

1

hepsiburada.com

4

4

0

0

18

5

13

12

3

Eureko Sigorta

4

3

0

1

11

9

2

9

4

Sandoz

4

2

0

2

14

8

6

6

2

Efesan Group

4

1

0

3

7

10

-3

3

5

TSKB 

4

0

0

4

3

21

-18

0