Bronz Madalya Dinçer Lojistik’in

Bronz Madalya Dinçer Lojistik’in
30.01.2023

Şirketler Halı Saha Ligi 10. Sezon’da 3. sırayı alan takım Dinçer Lojistik oldu.

Üçüncülük mücadelesinde Dinçer Lojistik maça hızlı başladı. Muharrem Demirko 2. dakikada takımını öne geçirdi. 5. dakikada Doğukaan Taşören penaltıda topun başına geçti ve skora denge getirdi. 12. ve 15. dakikalarda Muharrem Demirko yeniden sahne aldı ve Dinçer Lojistik avantaj yakaladı. 17. dakikada Ozan Kaya ve 21'de yeniden sahneye çıkan Muharrem Demirko farkı açmaya devam ettiler. İlk yarının bitimine 1 dakikada kala Doğukaan Taşören JCR Avrasya adına 2. golü kaydetti. 

İkinci yarının başında Mücahit Özkılıç farkı 2'ye indirse de Erdem Aşık (2) ve Ozan Kaya'nın golleri farkın yeniden açılmasını sağladı. Bu dakikadan sonra geri dönüş için gaza basan JCR Avrasya rakip yarı alanda baskısını artırdı. Doğukaan Taşören ve Erkem Has aradaki farkı bir anda 2'ye indirdiler. Arka arkaya pozisyonlara girip farkı daha da azaltmak adına imkan da bulan JCR Avrasya skoru bulamayınca dakikalar eridi. Son dakikada Safa Sünbül'ün golü ise karşılaşmanın skorunu belirledi (6-9). 

Bu skorla Dinçer Lojistik, Şirketler Halı Saha Ligi 10. Sezonu bronz madalya ile tamamladı. JCR Avrasya ise sezon boyunca pozitif futbol oynayan ve hafızalarda yer eden kadrosuyla alkış aldı.

6 - 9
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    50' Gol Safa Sünbül
Doğukaan Taşören Gol 44'    
Ekrem Has Gol 41'    
Doğukaan Taşören Gol 40'    
    37' Gol Erdem Aşık
    34' Gol Ozan Kaya
    30' Gol Erdem Aşık
Mücahit Özkılıç Gol 29'    
İlk Yarı Sonucu: 2 - 5
Doğukaan Taşören Gol 24'    
    21' Gol Muharrem Demirko
    17' Gol Ozan Kaya
    15' Gol Muharrem Demirko
    12' Gol Muharrem Demirko
Doğukaan Taşören Penaltıdan Gol 5'    
    2' Gol Muharrem Demirko

Diğer Fotoğraflar