D Grubunda Arkas Marport’tan 4 de 4

D Grubunda Arkas Marport’tan 4 de 4
28.11.2011

Lotto Şirketler Futsal Ligi D grubu 26 Kasım Cumartesi oynanan 5 maçla sona erdi.

Grubun ilk maçında ArcelorMittal Rozak geçen haftanın başarılı takımı Aldim ile karşılaştı. Çekişmeli ve bir o kadar da zevkli geçen maçta seyirciler tam 9 gol izledi. Gol perdesi maçın 7. dakikasında Aldim'in öne geçmesiyle açıldı. Ardından ArcelorMittal Rozak girdiği pozisyonları gole çevirerek devreye 2-1 önde girdi. İkinci yarıda 20. dakikada Aldim beraberliği yakaladı ancak 1 dakika sonra ArcelorMittal Rozak bir kez daha öne geçti (3-2). Bu gollerden sadece 2 dakika sonra peş peşe bulduğu gollerle bu kez Aldim öne geçmenin sevincini yaşadı (3-4). Maçın son bölümleri yaklaştıkça ortaya konan mücadele daha fazla keyif vermeye başladı. Karşılaşmanın 28. ve 29. dakikalarında  ArcelorMittal Rozak önce beraberliği yakaladı ardından da 5-4 öne geçerek maçı bu sonuçla tamamladı.

Lider Arkas Marport ile Polimeks takımının buluşmasında kazanan taraf Arkas Marport oldu. Maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Arkas'lı oyuncular ikinci yarıda da 3 gol daha bularak mücadeleden 5-0'lık galibiyetle ayrıldı. Ortaya konan futbol tüm seyircilere seyir zevki yüksek bir maç yaşatırken Arkas Marport puanını 9'a yükseltmenin mutluluğunu taraftarlarıyla sevinerek paylaştı.

Günün bir diğer karşılaşması HDI Sigorta ile ArcelorMittal Rozak arasında oynandı. Oldukça çekişmeli geçen maçta top adeta bir kaleden diğer bir kaleye gezindi durdu. Karşılaşma başlar başlamaz öne geçmeyi başaran HDI Sigorta devreyi de 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda ArcelorMittal Rozak oyunda ve skorda dengeyi kurarak durumu 3-3'e taşıdı. Maçın son bölümlerinde bulduğu gollerle de sahadan 5-3 galip ayrıldı. Grubu 9 puanla ikinci sırada tamamlayan ArcelorMittal Rozak adını ikinci tura yazdırmış oldu.

Arkas Marport grubun son maçında Aldim ile karşılaştı. Disiplinli çizgisinden maç boyunca taviz vermeyen Arkas'lı oyuncular ilk yarısını 1-0 önde kapattıkları karşılaşmada üç puanı 3 golle aldı. Grubunda 4 de 4 yapmanın mutluluğunu yaşayan ekip aynı zaman da ligde yer alan 20 takım arasında kırılması zor bir rekora imza atarak grup maçlarını gol yemeden tamamladı.

Kazananın ikinci tura yükseleceği tamam mı devam mı maçı Polimeks - HDI Sigorta mücadelesine sahne oldu. İlk dakikalardaki karşılıklı gollerle başlayan maçta ilk yarı 3-1 Polimeks'in üstünlüğüyle sonuçlandı. Polimeks ikinci yarıda da bulduğu pozisyonları gole çevirerek sahadan da 5-2'lik sonuçla ayrılmasını bildi. Zevkli maçlarıyla lige renk katan turnuvanın centilmen ekibi HDI Sigorta ikinci tur vizesini alamadı ve lige veda etti.

 

 26 Kasım Cumartesi

 

ArcelorMittal Rozak

5

:

4 Aldim Telekomünikasyon

D

Arkas Marport

5

:

0 Polimeks

D

HDI Sigorta

3

:

5 ArcelorMittal Rozak

D

Aldim Telekomünikasyon

0

:

3 Arkas Marport

D

Polimeks

5

:

2 HDI Sigorta

D

 

 

GRUP D

Sıra

Takım Adı

O

G

B

M

A

Y

AV

P

1

Arkas Marport

4

4

0

0

20

0

20

12

2

ArcelorMittal Rozak

4

3

0

1

13

14

-1

9

3

Aldim Telekomünikasyon

4

2

0

2

10

11

-1

6

4

Polimeks

4

1

0

3

10

15

-5

3

5

HDI Sigorta 

4

0

0

4

5

18

-13

0