DHL Express 0-3 Turkcell

DHL Express 0-3 Turkcell
15.01.2023

Birinci sete Turkcell etkili başladı. 2-7 olan skora karışılık olarak DHL erken mola aldı. Turkcell'de Eda - Gözde ikilisi hücum hattında iyi işler yaptı.  Tribündeki kalabalık seyircisinin müthiş desteğiyle moral bulan DHL'in sultanları setin ortalarına doğru farkı kapatmaya başladı (10-12). Turkcell iyi savunma ve hücum yaparak skoru 11-19 yaptı. Duygu'nun plasesi seti bitirdi (18-25).  

İkinci setin başında Gözde penaltıyı iyi değerlendirdi Turkcell 0-1 öne geçti. Karşılıklı alınan sayılarla skor 6-6'ya geldi. Duygu'nun servisleri ve Deniz'in ortadan geliştirdiği hücumla Turkcell eşitliği bozarak öne geçti (7-12). Sayı farkının 8-15'e gelmesiyle DHL ilk molasını aldı. Mola dönüşü Turkcell Zehra'nın servisleri ve Gözde'nin ortadan geliştirdiği hücumlarla on bir sayılık seri yakalayarak durumu 8-22 yaptı. İkinci sette DHL tutuk göründü, Turkcell seti 9-25 seti aldı.

Üçüncü sette İlke'nin smaçları ve Deniz'in servisleri karşısında DHL manşet almakta zorlandı (3-7).  DHL Turkcell'in hücumlarını karşılayamadı ve makas açıldı (7-21). Büke'nin başarılı servisi seti ve maçı bitirdi.

Güçlü rakibi karşısında sultanlarıyla ilk defa lige merhaba diyen DHL maçı kaybetti ancak enerjisiyle umut verdi.

Deniz servisten 8 sayı almayı başardı. DHL'de Cansu manşetleriyle bir adım öne çıktı.

Maçın İstatistikleri

 

Diğer Fotoğraflar