Finalin Adı Kaptan Grup - Albaraka Tech Global

Finalin Adı Kaptan Grup - Albaraka Tech Global
23.01.2023

Şirketler Halı Saha Ligi 10. Sezon’da finale çıkan takımlar Kaptan Grup ve Albaraka Tech Global oldu.

22 Ocak Pazar günü oynanan yarı final maçlarında ilk olarak JCR Avrasya ve Albaraka Tech Global takımları sahaya çıktı. Rakibinin hücum aksiyonlarını başarıyla durduran Albaraka Tech Global, Selçuk Milli ve Kerem Taşdelen'in 2 golüyle müsabakadan 3-1 galip ayrılarak finale uzandı.

Yarı finalin ikinci maçında ise Dinçer Lojistik ve Kaptan Grup sahaya çıktı. Mücadeleye daha iyi başlayan takım Dinçer Lojistik oldu. Erdem Aşık ile öne geçen lacivert beyazlılar Muharrem Demirko'nun şık kafa golüyle farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bitmeden Mehmet Demir farkı 1'e indirdi. İkinci yarı çok daha tempolu oynayan Kaptan Grup, Mehmet Demir'in damga vurduğu ve Halil Demircan'ın da skora katkı verdiği maçta final biletini 5 golle aldı.

8 hafta boyunca devam eden ligde final günüyle birlikte kupa sahibini bulacak. Kaptan Grup ve Albaraka Tech Global takımlarının 10. kupa için sahaya çıkacağı mücadelenin hemen öncesinde ise Dinçer Lojistik ve JCR Avrasya takımları bronz madalya için karşı karşıya gelecekler.

29 Ocak 2023 Pazar

Ataşehir Biral Spor Tesisleri

Üçüncülük Maçı

Maç Saati: 14.30

JCR Avrasya - Dinçer Lojistik  | Müsabakanın Hakemi: Vedat Altan (Bölgesel Hakem)  

Final

Maç Saati: 16.00

Kaptan Grup - Albaraka Tech Global  | Müsabakanın Hakemi: Mehmet Türkmen (A Klasman Hakemi)

Ödül Töreni

17.00

 

 

Diğer Fotoğraflar