Genpa Emin Adımlarla...

Genpa Emin Adımlarla...
23.11.2015

Çeyrek Finalist olma maçında Genpa, Arkas Marport ile karşı karşıya geldi. Mücadele sonunda Genpa çeyrek finali 5-0 lık sonuçla aldı.

Maçtan Dakikalar;

4' (Genpa) Hayri Küçük topu sağ kanattan getirdi, ceza sahasına ortalayacağı düşünülürken kaleye güzel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu (1-0).

8' (Arkas Marport) Hasan Özkan orta sahadan güzel bir vuruş yaptı, kaleci Deniz Ural topu güçlükle çıkardı.

11' (Arkas Marport) Hasan Özkan rakibini çalımlayıp topu Serkan Yılmaz'ın önüne bıraktı. Serkan çok müsait pozisyonu değerlendiremedi ve topu dışarı yolladı.

19' (Genpa) Cemal Cem Sever orta sahanın sağ çaprazından aşırtma bir vuruşla kaleciyi avlamaya çalıştı. Ama kaleci Raşit Sarı son anda topu çelmeyi başardı.

21' (Genpa) Volkan Kaplanoğlu defansın hatasını iyi süzerek topu bir anda kazanıp kaleye sert bir şut çekti. Ama kaleci Raşit muazzam bir kurtarış yaparak topu çıkardı.

25' (Genpa) Hayri Küçük topu Volkan Kaplanoğlu'na çıkararak kaleciyle karşı karşıya kalmasını sağladı. Son anda kaleciden seken topu defans oyuncusu çizgiden çıkardı.

28' (Genpa) Hayri serbest vuruştan güzel bir plase vuruşla topu ağlara yolladı (2-0).

34' (Genpa) Cemal Cem Sever sol çaprazdan topu ceza alanına sokarak güzel bir plase vuruş ile kaleye yolladı (3-0).

35' (Genpa) Volkan Kaplanoğlu Hayri Küçük'e güzel bir pas vererek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Daha sonra Volkan kalecinin sağından güzel bir vuruşla topu ağlara yolladı (4-0).

38' (Arkas Marport) Abdullah Gökhan Özalp sol çaprazdan topu sürüp kaleye sert bir top yolladı ve Deniz Ural güçlükle çıkardı.

42' (Arkas Marport) Yalçın Yılmaz orta sahada topu alıp rakiplerini birer birer geçip kaleye güzel bir şut çekti. Ama Deniz Ural son anda topu çeldi.

45' (Genpa) Hayri Küçük sol kanattan topu sürerek ceza sahasına doğru ilerleyip kalecinin soluna güzel bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu (5-0).

Genpa müsabakadan  5-0'lık sonuçla ayrılıp çeyrek finale yükselen takım oldu.

 

Diğer Fotoğraflar