Gollü Maçta Kazanan Çıkmadı

Gollü Maçta Kazanan Çıkmadı
12.06.2023

Şirketler Halı Saha Ligi 4. hafta müsabakasında Kaptan Demir (2) aldığı puanla gruptan çıkma şansını son haftaya taşıdı.

2 haftadır eksikliklerden müzdarip olan Kaptan Demir takımı buna rağmen önemli bir mücadele ortaya koydu. Beymen karşısında da maça iyi başlayan lacivert beyazlılar 10. dakikada Ali Can Türe ile öne geçti. 24'te İlyas Cuni skoru eşitlese de Ali Can Türe attığı 2. golle takımını devreye önde soktu. 

İkinci yarının hemen başında Uğur Kandil skoru eşitledi. 32. dakikada Muhammed Şölen, Beymen'i öne geçirdi. 35'te Uğur Kandil kendisinin 2. takımının 4. golünü kaydetti. Bu golün sevinci ise sadece 1 dakika sürdü. Talha Tüzer farkı yeniden 1'e indirdi. Ali Can Türe 38. dakikada hattrick yaparak skoru eşitledi. 42'de ise bir kez daha topu filelere göndererek takımını öne geçirdi. İki takım da gitgelli devam eden maçta önemli bir mücadele ortaya koydular. 45. dakikada çalan penaltı düdüğünde ise beyaz yuvarlağa gelen Muharrem Furkan Gülşen topu filelere gönderdi ve maçın sonucunu belirledi (5-5).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Normal Süre: 5 - 5
Muharrem Furkan Gülşen Penaltıdan Gol 45'    
    42' Gol Ali Can Türe
    38' Gol Ali Can Türe
    36' Gol Talha Tuzer
Uğur Kandil Gol 35'    
Muhammed Şölen Gol 32'    
Uğur Kandil Gol 26'    
İlk Yarı Sonucu: 1 - 2
    25' Gol Ali Can Türe
İlyas Cuni Gol 24'    
    10' Gol Ali Can Türe

Diğer Fotoğraflar