HDI Sigorta Çeyrek Finale Tek Golle Uzandı...

HDI Sigorta Çeyrek Finale Tek Golle Uzandı...
23.11.2015

2. Turun zorlu karşılaşmalarından biri de HDI Sigorta ile Edenred Türkiye arasındaydı. HDI Sigorta galibiyet ve turu attığı tek golle aldı.

Maçtan Dakikalar;

10' (HDI Sigorta) Sezer Erdoğan sol kanattan topu taşıdı ceza sahasına yaklaştı vuruşunda top az farklı auta gitti.

11' (Edenred) Uğur Gökalp kaleyi cepheden gören yerde rakibine güzel bir çalım atıp kaleye sert bir vuruş yaptı. Kaleci Halil İbrahim Gülöz harika kurtardı.

13' (Edenred) Tolga Yetimoğlu topu bir an önünde buldu, kaleye şutunu attı kaleci İbrahim topa iki hamlede sahip oldu.

19' (HDI Sigorta) Ümit Türkoğlu orta alanda buluştuğu topu sürerek ilerledi, ara pasında Faruk Karaveli kaleciyle karşı karşıya kaldı vuruşunda top auta gitti.

22' (Edenred) Edenred'li oyuncular organize ataklarla ceza alanına kadar girdi, İbrahim Soyupak topla buluştu. İbrahim'in vuruşu direkten oyun alanına döndü, sonrasında Tolga Yetimoğlu sert vurdu kaleci İbrahim çıkardı.

25' (Edenred) Kazanılan serbest vuruşta Tolga Yetimoğlu plase güzel bir vuşuşla topu kaleye gönderdi kaleci İbrahim aynı güzellikte kurtardı.

28' (HDI Sigorta) Faruk Karaveli rakiplerini birer birer geçti ceza sahasına doğru koşu yapan Ümit Türkoğlu'na ara pasını aktardı. Ümit topa vurdu top üst direkten döndü.

39' (HDI Sigorta) Köşe vuruşundan gelen topa Ümit Türkoğlu ayak içi bir vuruşla dokunarak topu ağlara göndermeyi başardı (1-0).

Karşılaşmada atılan tek gol HDI Sigorta'ya çeyrek finali getirdi.



 

Diğer Fotoğraflar